Sitno broje...

Pričalo se da je zbog 24 godine mlađe ljepotice ostavio ženu, a sada je zbog nje opet najsretniji na svijetu

David Guetta i Jessica Ledon David Guetta i Jessica Ledon Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta i Jessica Ledon - 1 David Guetta i Jessica Ledon - 3 David Guetta i Jessica Ledon - 2 David Guetta i Jessica Ledon - 4 David Guetta, Jessica Ledon David Guetta i Jessica Ledon David Guetta i Jessica Ledon David Guetta i Jessica Ledon David Guetta i Jessica Ledon David Guetta i Jessica Ledon - 4 +17 David Guetta i Jessica Ledon - 3 Galerija

David Guetta i Jessica Ledon bili su jedne od glavnih zvijezda Pre-Grammy gala večeri u Los Angelesu.

Slavni francuski DJ David Guetta bio je jedan od uzvanika Pre-Grammy gala večeri u Los Angelesu na koju je sa sobom poveo i svoju 24 godine mlađu djevojku Jessicu Ledon, s kojom čeka dijete.

56-godišnji David i 31-godišnja Jessica razmjenjivali su nježnosti i poljupce pred fotografima na crvenom tepihu, ona je blistala u zlatnoj haljini u kojoj je istaknula trudnički trbuh, dok je on obukao crni smoking.

Vijest da čekaju prvo zajedničko dijete objavili su u studenom prošle godine, a potvrdili su je na dodjeli nagrada Latin Grammy u Sevilli.

Jessica je tada na crvenom tepihu pokazala poveći trudnički trbuh u uskoj zelenoj haljini, a Guetta je ponosno pozirao fotografima s rukom na njemu.

"Imamo velike novosti za vas! Najvažnija objava godine", napisali su uz fotografije s događaja koje su oboje objavili na Instagramu, a u komentarima su dobili brojne čestitke.

David s bivšom suprugom Cathy već ima dvoje djece, 19-godišnjeg sina Elvisa i 15-godišnju kći Angie. Par se razveo 2014. godine, nakon 22 godine braka, a od početka Davidove veze s 25 godina mlađom Jessicom, šuška se da je upravo zbog nje ostavio bivšu suprugu.

Pogledaji ovo David Guetta i Jessica Ledon - 6 Celebrity Ipak je shvatio da ne može bez 24 godine mlađe ljepotice za koju se šuškalo da mu je uništila brak

U listopadu prošle godine pojavile su se glasine i da su David i Jessica prekinuli, nakon čega su ipak viđeni zajedno u javnosti, a čini se da je njihova ljubav sada jača nego ikad.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju David Ricov - 2 David Ricov - 1 David Ricov - 3 David Ricov - 4 +8 David Ricov - 2 Celebrity Naš pjevač David Ricov preminuo je u 37. godini, glazbom se bavio od malih nogu i svi su ga obožavali

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky - 5 Elsa Pataky i Chris Hemsworth Elsa Pataky i Chris Hemsworth Elsa Pataky i Chris Hemsworth +25 Elsa Pataky - 4 Celebrity Ovom tijelu nije odolio ni njezin pet godina mlađi muž, šuškalo se da imaju problema, ali nove paparazzo fotke govore drugu priču

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene