opet uhvaćeni!

Šuškalo se da im je presudila razlika od 24 godine, ali nove prisne paparazzo fotke ipak govore drugačije!

David Guetta i Jessica Ledon David Guetta i Jessica Ledon Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta i Jessica Ledon - 1 David Guetta i Jessica Ledon - 2 David Guetta i Jessica Ledon - 3 David Guetta i Jessica Ledon - 4 David Guetta David Guetta i Jessica Ledon David Guetta i Jessica Ledon - 3 David Guetta i Jessica Ledon - 5 David Guetta i Jessica Ledon - 2 David Guetta i Jessica Ledon - 1 +11 David Guetta i Jessica Ledon - 4 Galerija

David Guetta i Jessica Ledon snimljeni su na plaži u Miamiju, gdje su se prepustili izmjenjivanju nježnosti.

Slavni francuski DJ David Guetta snimljen je u trenucima razmjenjivanja nježnosti sa svojom djevojkom Jessicom Ladon na jednoj od plaža Miamija, i to nakon nedavnih glasina da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Pogledaj i ovo David Guetta i Jessica Ledon nitko nije znao Šuška se da mu je 25 godina mlađa ljepotica uništila brak, a sada su iznenadili velikim novostima!

55-godišnji David i 31-godišnja Jessica izmjenjivali su poljupce i nježnosti, pritom se ne obazirući na znatiželjne poglede drugih. Pozornost su dodatno plijenile Jessicina linija i obline koje je pokazala u crnom badiću.

U listopadu prošle godine šuškalo se kako je par prekinuo nakon sedam godina veze. Navodno je svatko otišao svojim putem, a od početaka njihove veze šuškalo se i kako je upravo Jessica bila uzrok raspada Davidova braka s bivšom suprugom Cathy Lobe, s kojom ima sina Elvisa i kćer Angie.

No čini se kako Davidova i Jessicina ljubav iz godine u godine postaje sve veća i da im razlika od 24 godine ne predstavlja nikakav problem. Iako je njima blizak izvor bio potvrdio kako smatraju da više nisu jedno za drugo, čini se da su se ipak predomislili.

David je prije nešto više od godine dana svojoj ljepotici poklonio prsten obećanja umjesto zaručničkog prstena jer više ne vjeruje u brak. On se, naime, od svoje supruge Cathy Lobe sporazumno razveo 2014. godine nakon 22 godine braka, a prsten koji je dao Jessici simbolizirao je njegovu ljubav i predanost njoj. Glasine o zarukama pojavile su se 2018. godine nakon što je na Jessicinoj ruci uočen blistavi dijamant.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 +11 Claudia Rivier - 3 Celebrity Bujna Slavonka podiže puls u tijesnom kombinezonu u kojem se ocrtava svaka njezina oblina: "Ovo je nerealno!"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Branko Đurić - 2 Ela Đurić Branko Đurić - 1 Branko Đurić i Tanja Ribič sa kćeri Zalom +18 Davor Gobac, Tanja Ribič i Branko Đurić Celebrity Branko Đurić podijelio je nostalgičnu fotografiju s kćeri koja je nastala prije 18 godina, a imao je i poseban povod!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene