''Moja princeza!''

Branko Đurić podijelio je nostalgičnu fotografiju s kćeri koja je nastala prije 18 godina, a imao je i poseban povod!

Branko Đurić i Tanja Ribič Branko Đurić i Tanja Ribič Marko Todorov/Cropix 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Branko Đurić - 2 Ela Đurić Branko Đurić - 1 Branko Đurić i Tanja Ribič sa kćeri Zalom Davor Gobac, Tanja Ribič i Branko Đurić Branko Đurić i Tanja Ribič Branko Đurić i Tanja Ribič Branko Đurić Đuro - 1 Branko Đurić Đuro - 2 Ela Đurić - 2 +12 Ela Đurić - 1 Galerija

Bosanskohercegovački glumac, redatelj i glazbenik Branko Đurić Đuro na svom je Instagramu objavio fotografiju s najmlađom kćeri Elom i čestitao joj rođendan.

Branko Đurić Đuro prisjetio se mlađih dana povodom rođendana svoje kćeri Ele te joj predivnim fotografijama čestitao rođendan.

Pogledaj i ovo Branko Đurić i Tanja Ribič Vole se već 30 godina Branko Đurić Đuro objavio romantični video sa suprugom, koja je sve očarala ljepotom i talentom!

''18 godina kasnije. Sve najbolje, moja mala princezo'', napisao je Đuro u opisu fotografije.

Na prvoj fotografiji Đuro pozira sa Elom dok je još bila beba te je drži u naručju, a na drugoj su fotografiji otac i kći zagrljeni pozirali, i to 18 godina kasnije.

Pratitelji su u komentarima Eli uputili veliki broj čestitki.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by branko djuric (@branko_djuric_djuro)

Inače, Ela je od oca naslijedila umjetničku crtu te je sarajevsku publiku oduševila nastupom na koncertu grupe ''Bombaj Štampa'' prije 4 godine.

''Sviram klavir i gitaru te pjevam. Bliska mi je i gluma, ali glazba me više zanima. Pišem pjesme i planiram ih nekad i izdati. Najčešće su to ljubavne pjesme koje nastaju tako što ono što osjećam stavim na papir'', otkrila je Ela u jednom od intervjua.

Inače, Branko je u sretnom braku s Tanjom Ribič te s njom ima dvije kćeri - Zalu i Elu, a glumac iz braka s bivšom suprugom Nevenom ima sina Filipa.

Kći Zala također se bavi glumom, a studirala ju je u dalekom New Yorku.

''Tata mi najviše pomaže tako što se neće petljati jer želi da sama dođem do cilja. I meni je najbitniji put. Tata me nikad nije doveo ni na jednu audiciju, što je super! Sigurna sam da bi pomogao kad bih ga zamolila, ali to ne želim i to me jača'', rekla je jednom Zala za Blic.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere - 1 Richard Gere - 2 Richard Gere - 3 Richard Gere - 4 +25 Richard Gere - 5 Nekad i sad Richard Gere davne 2006. godine posjetio je Hrvatsku, a s njim se družila i naša bivša misica koju su mnogi zaboravili!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić Marija Selak Raspudić - 3 +1 Marija Selak Raspudić - 1 Celebrity Marija Selak Raspudić otkrila kako je vratila liniju nakon poroda: "Svi me pitaju kako sam tako brzo izgubila 20 kila"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene