ima 31 godinu

Kako izgleda sin Branka Đurića Đure? Dobio ga je u prvom braku, a evo i je li krenuo očevim stopama

Branko Đurić Branko Đurić Ronald Gorsic / CROPIX 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Đurić - 2 Filip Đurić - 5 Filip Đurić - 1 Filip Đurić - 3 Filip Đurić - 4 Filip Đurić - 6 Filip Đurić - 7 Filip Đurić - 8 Tanja Ribič i Branko Đurić Đuro (Foto: Instagram) Branko Đurić Đuro i Filip Đurić (Foto: Facebook) +20 In Magazin: Branko Đurić - 4 Galerija

Branko Đurić Đuro iz prvoga braka ima sina Filipa, a evo i kako ovaj 31-godišnjak izgleda.

Iako Branko Đurić Đuro rijetko govori o privatnom životu u javnosti, zna se da je godinama u braku sa slovenskom glumicom Tanjom Ribič s kojom ima dvoje djece.

Međutim, Đuro je i prije Tanje imao jedan brak, s Nevenom Đurić, a s njom ima sina Filipa koji sada ima 31 godinu. On je još kao dječak pokazao svoj interes za glumu kao i otac pa je sa samo 11 godina imao prvu ulogu u slovenskom filmu ''Na planincah''. Ipak, čini se da mu gluma nije dugo okupirala pažnju pa se počeo baviti fotografijom.

Osim fotografije, Filipa se interesira i za pisanje pjesama pa je nedavno za pjevačicu Maju Šebenik Sheby pisao i stihove za pjesmu ''Kul je'', a ona mu je sudeći po objavama na društvenim mrežama i djevojka.

Inače, Filip je odrastao u Sarajevu s majkom, a sad živi u Ljubljani s Brankom, njegovom suprugom Tanjom Ribič i polusestrama Zalom i Elom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MiliKhumara (@filadendron)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MiliKhumara (@filadendron)

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Omaljev Marija Omaljev Marija Omaljev Miraj Grbić i Marija Omaljev +16 Miraj Grbić i Marija Omaljev Celebrity Supruga legendarnog Čombe oglasila se nakon sretne vijesti koju su neko vrijeme uspjeli skrivati od javnosti!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Valterović Sandra Valterović Sandra Valterović Sandra Valterović +23 Sandra Valterović Celebrity Srpska zvijezda omotana zavojima ponosno pokazala rezultate operacije grudi: "Silikone sam dobila na poklon"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene