kakav par!

Dekolte lijepe glumice zasjenio je i njezina slavnijeg supruga, a jednim su potezom pokazali i koliko se još vole nakon 25 godina braka!

Tanja Ribič i Branko Đurić Tanja Ribič i Branko Đurić Armin Durgut/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Branko Đurić i Tanja Ribič - 1 Branko Đurić i Tanja Ribič - 5 Branko Đurić i Tanja Ribič - 2 Branko Đurić i Tanja Ribič - 3 Branko Đurić i Tanja Ribič - 4 Branko Đurić - 2 Branko Đurić - 1 Branko Đurić i Tanja Ribič Davor Gobac, Tanja Ribič i Branko Đurić Branko Đurić i Tanja Ribič sa kćeri Zalom +13 Branko Đurić Đuro - 1 Galerija

Branko Đurić sa suprugom Tanjom Ribič pojavio se na 29. Sarajevo Film Festivalu gdje su mamili poglede u bijelom stajlingu.

Glumac Branko Đurić u dobrom raspoloženju stigao je na Sarajevo Film Festival, a društvo mu je pravila supruga i također glumica Tanja Ribič.

Branko je na sebi imao elegantno bijelo odijelo ispod kojeg je nosio tamnoplavu majicu, a na nogama kožne sportske tenisice.  Kao modni dodatak nosio je zlatni lančić i sunčane naočale.

Za ruku je ponosno držao svoju bolju polovicu Tanju, koja je obukla bijelu haljinu s dubokim dekolteom i tako istaknula raskošne grudi, a uz nju je sjajno uskladila bež otvorene sandale. Kosu je raspustila, a na usne je nanijela crveni ruž.

Osim što su se cijelo vrijeme držali za ruke i zaljubljeno gledali, pažnju su privukli i svojim dobro usklađenim kombinacijama.

Branko je svojoj kćeri Eli nedavno čestitao 18. rođendan posebnom fotografijom iz rodilišta. Podsjetimo, Branko je u sretnom braku s Tanjom Ribič te s njom ima dvije kćeri - Zalu i Elu, a iz braka s bivšom suprugom Nevenom ima sina Filipa. Zala se također bavi glumom, a studirala ju je u dalekom New Yorku.

"Tata mi najviše pomaže tako što se neće petljati jer želi da sama dođem do cilja. I meni je najbitniji put. Tata me nikad nije doveo ni na jednu audiciju, što je super! Sigurna sam da bi pomogao kad bih ga zamolila, ali to ne želim i to me jača", rekla je jednom Zala za Blic.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jess Glynne - 2 Jess Glynne - 4 Jess Glynne - 5 Jess Glynne - 1 +15 Jess Glynne - 3 Zanimljivosti Nekad su joj branili da bude seksi, a sada je uhvaćena u klinču s prijateljicom dok ih je gledala cijela plaža

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Brač Film Festival - 5 Brač Film Festival - 6 Brač Film Festival - 1 Brač Film Festival - 2 +2 Brač Film Festival - 3 inMagazin Oskarovci na Braču! Kako je Hrvatska postala it destinacijom holivudskih filmaša!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene