''Neobično za Bosanca''

Branko Đurić otkrio detalj o sebi za koji mu nitko ne vjeruje: ''Svi se smiju, ali tako je već 17 godina''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Branko Đurić Đuro i Ivana Nanut Branko Đurić Đuro - 2 +0 Branko Đurić Đuro - 1 Galerija

Možda neobično za jednog Bosanca, ali legendarni glumac Branko Đurić Đuro već 17 godina ne jede meso. U novom filmu oskarovca Danisa Tanovića ''Deset u pola'', ovaj vegetarijanac glumi ćevabdžiju, vlasnika jedne od najpopularnijih ćevabdžinica u Sarajevu. Ivani Nanut za In magazin je otkrio zašto mu često ne vjeruju da ne jede meso, koliko mu je to promijenilo život te u čemu je tajna uspjeha njegove predstave ''Đurologija''.

On je glazbenik, redatelj, scenarist, pisac i suvlasnik kazališta, a u novoj komediji oskarovca Danisa Tanovića ''Deset u pola'' legendarni Branko Đurić Đuro ima glavnu ulogu, onu ambicioznog biznismena, ćevabdžiju Enesa.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Komedija Oscarom nagrađenog redatelja Danisa Tanovića “Deset u pola” u kinima širom regije od 2. prosinca!

Priča o ljubavi, zavisti, prijateljstvu i najmanje o ćevapima, kako bi on opisao spomenuti film?

''Ćevape bi stavio na zadnje mjesto. Ja bi ih totalno izbacio, to je priča o ljubavi, prijateljstvu, o jednom gradu, o njihovim životima, karakteristikimama a ćevapi su samo ukras'', govori Branko. koji glumi vlasnika ćevabdžinice koji u jednom trenutku dolazi u sukob pa se postavlja pitanje tko peče bolje ćevape.

''Pa dobro, mogli smo se tako natjecati tko peče bolje pizze, slučajno su ćevapi, ja izbjegavam ćevape jer sam vegetarijanac'', otkrio je Branko kojeg zbog filma svi ispituju gdje se jedu najbolji ćevapi.

''Svi me ispituju, čak i kad sad smo bili u Beogradu, kad sam rekao da sam vegetarijanac, svi su se počeli smijati, novinari, jer je to neobično. Bosanac vege, dobra fora, ali 17 godina je već tako'', kaže. 

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu In magazina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene