''Bio je zgodan i brbljav...''

Richard Gere davne 2006. godine posjetio je Hrvatsku, a s njim se družila i naša bivša misica koju su mnogi zaboravili!

Richard Gere - 7 Richard Gere - 7 Sanjin Strukic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere - 1 Richard Gere - 2 Richard Gere - 3 Richard Gere - 4 Richard Gere - 5 Richard Gere - 6 Richard Gere - 1 Richard Gere i Alejandra Silva - 1 Richard Gere i Alejandra Silva - 2 Richard Gere i Alejandra Silva - 3 +19 Richard Gere i Alejandra Silva - 5 Galerija

Richard Gere 2006. godine boravio je u Hrvatskoj, a povod njegova posjeta bilo je snimanje filma ''Praznici u Bosni''.

Slavni holivudski glumac Richard Gere 2006. godine boravio je u Hrvatskoj, točnije u Karlovcu, a povod njegova posjeta bilo je snimanje filma ''Praznici u Bosni''.

Pogledaj i ovo Aleksandra Grdić Misterij riješen Evo kamo je nestala Aleksandra Grdić, nakon godina uspješnog skrivanja od javnosti razotkrila ju je nekadašnja kolegica s piste!

Richard je na pauzi od snimanja fotografiran na ulicama, a fotografi mu nisu stvarali nelagodu te je jednome čak i uputio osmijeh.

U odjeći za snimanje i našminkana prljava lica, Richard je prošao pored kamera, a rijetke fotografije toga možete pogledati u našoj galeriji.

Društvo su mu pravili i glumci Terrence HowardJesse Eisenberg, a ulogu je imala i naša manekenka Aleksandra Grdić, koja je snimila scenu u kojoj se pojavljuje kao žena iz snova Terrencea Howarda te mu samo u gaćicama dolazi u krevet.

Scena u kojoj Aleksandra glumi trebala bi biti početna scena filma, a u njoj Terrence, koji glumi snimatelja, leži u krevetu zamišljen nad svojim životom te mašta o svojoj savršenoj djevojci. U njegovoj mašti pojavljuje se zavodljiva crnka koja se samo u gaćicama prošeće sobom i uvlači se u njegov krevet. No iako je mlada manekenka morala polugola prošetati pred slavnim holivudskim glumcem i ostatkom filmske ekipe, tvrdi kako joj ni u jednom trenutku nije bilo neugodno, pisao je tada Jutarnji list.

''Atmosfera je na setu bila takva da sam se osjećala kao da radim s njima već godinama. Nisam se osjećala nelagodno i bio mi je užitak raditi s njima. Terrence je jako zgodan, simpatičan i brbljav, a budući da sam i ja takva, stalno smo nešto pričali. Pričala sam mu o Zagrebu i o mjestima na koja može izaći, a on je meni rekao da ga podsjećam na njegovu djevojku. Jako sam sretna i ponosna zbog ovog iskustva i moram priznati da mi se gluma jako svidjela, voljela bih to raditi u životu'', priznala je Aleksandra.

Osim Aleksandre u filmu su glumila i druga poznata imena iz naše regije poput Kristine Krepele, Miraja Grbića, Snežane Marković, Mladena Vulića i Ljubomira Kerekeša.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Edin Džeko s kćerkicom Hanom - 2 Edin Džeko s kćerkicom Hanom - 1 Edin i Amra Džeko - 2 Edin i Amra Džeko - 3 +16 Edin i Amra Džeko - 2 Celebrity Amra Džeko podijelila je preslatku igru supruga s novorođenom kćerkicom, njena reakcija na oca sve je rastopila!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić Marija Selak Raspudić - 3 +1 Marija Selak Raspudić - 1 Celebrity Marija Selak Raspudić otkrila kako je vratila liniju nakon poroda: "Svi me pitaju kako sam tako brzo izgubila 20 kila"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene