kemija je vidljiva!

Ljubio je mnoge slavne ljepotice, ali sreću je pronašao tek u sedmom desetljeću s 34 godine mlađom!

Richard Gere i Alejandra Silva - 4 Richard Gere i Alejandra Silva - 4 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere i Alejandra Silva - 1 Richard Gere i Alejandra Silva - 2 Richard Gere i Alejandra Silva - 3 Richard Gere i Alejandra Silva - 5 Richard Gere i Alejandra Silva - 2 Richard Gere i Alejandra Silva - 1 Richard Gere i Alejandra Silva - 10 Richard Gere i Alejandra Silva - 9 Richard Gere i Alejandra Silva - 8 Richard Gere i Alejandra Silva - 7 +19 Richard Gere i Alejandra Silva - 6 Galerija

Richard Gere i njegova supruga Alejandra Silva pokazali su koliko su zaljubljeni na premijeri njegova novog filma "Maybe I Do".

Holivudski glumac Richard Gere (73) ovaj tjedan je u New Yorku predstavio svoj novi film, romantičnu komediju "Maybe I Do", a na premijeru je došao sa suprugom Alejandrom Silvom (39).

Pogledaj i ovo Richard Gere i Alejandra Silva Nikad nije kasno! Tek u 73. uživa u pravoj ljubavi, a skrasio se zbog 33 godine mlađe ljepotice koja mu je rodila dva sina

Miljenik žena izgledao je očaran svojom 34 godine mlađom suprugom, koja je za ovu prigodu odabrala elegantnu crvenu haljinu s izrezom na dekolteu, te je nije ispuštao iz zagrljaja dok su pozirali na crvenom tepihu.

Gere je španjolsku publicistkinju i aktivistkinju odveo pred oltar 2018. godine, a vezu su započeli 2014. Zajedno su dobili dvojicu sinova, četverogodišnjeg Alexandera i dvogodišnjaka čije ime još nisu otkrili.

On iz braka s glumicom Carey Lowell ima i 22-godišnjeg sina Homera, a njih dvoje bili su u braku od 2002. do 2013. godine. Glumčeva prva supruga bila je manekenka Cindy Crawford, kojom se oženio 1991. godine, a razveli su se 1995.

Povezivali su ga i s brojnim kolegicama, među kojima su Dawn Steel, Loree Rodkin, Barbra Streisand i brojne druge, a optuživali su ga i da je imao afere s Priscillom Presley i Kim Basinger.

Alejandra je inače kći biznismena i bivšeg potpredsjednika španjolskog nogometnog kluba Real Madrida Ignacija Silve, a njezina obitelj dugi je niz godina bila bliska s Richardom.

Ona iza sebe ima propali brak s geologom Govindom Friedlandom, sinom američkog rudarskog magnata Roberta Friedlanda.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 +29 Nives Celzijus - 1 Celebrity Oskudni odjevni predmet bacio je u prvi plan Nivesin atribut kojim se obožava hvaliti: ''Pijesak na guzi i sjaj u oku''

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 +35 Lidija Bačić - 4 Celebrity Lile objavila nikad vatreniju fotografiju bez jednog odjevnog komada pa samu sebe prozvala seks-bombom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene