I to je moguće

Na bivšeg najseksi muškarca pale su brojne ljepotice, a smirio se tek s 33 godine mlađom prijateljicom!

Richard Gere i Alejandra Silva Richard Gere i Alejandra Silva Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere i Alejandra Silva - 1 Richard Gere i Alejandra Silva - 2 Richard Gere i Alejandra Silva - 10 Richard Gere i Alejandra Silva - 9 Richard Gere i Alejandra Silva - 3 Richard Gere i Alejandra Silva - 4 Richard Gere i Alejandra Silva - 1 Richard Gere i Alejandra Silva - 2 Richard Gere i Alejandra Silva - 2 Richard Gere i Alejandra Silva - 4 +20 Richard Gere i Alejandra Silva - 1 Galerija

Richard Gere i Alejandra Silva bili su glavne zvijezde jedne gala večeri u Španjolskoj.

Legendarni holivudski glumac Richard Gere ovih dana boravi u Španjolskoj, točnije u Marbelli gdje je sudjelovao na jednoj gala svečanosti, a pridružila mu se i njegova 33 godine mlađa supruga Alejandra Silva.

Pogledaj i ovo Richard Gere i Alejandra Silva Nikad nije kasno! Tek u 73. uživa u pravoj ljubavi, a skrasio se zbog 33 godine mlađe ljepotice koja mu je rodila dva sina

Slavni 72-godišnji šarmer bio je elegantan u tamnom odijelu dok je šetao crvenim tepihom, no svi se slažu kako ga je 39-godišnja Alejandra u potpunosti zasjenila u žutoj haljini s dekolteom.

Bivši najseksi muškarac na svijetu i miljenik pripadnica ljepšeg spola u braku je s 33 godine mlađom Alejandrom od 2018. godine i zajedno imaju 4-godišnjeg sina Alexandera i 2-godišnjeg sina čije ime javnosti nisu otkrili. On iz braka s glumicom Carey Lowell ima i 22-godišnjeg sina Homera, a ona je u prvom braku postala majka 9-godišnjeg sina Alberta.

Alejandrina obitelj dugi je niz bila bliska s Richardom, no njih dvoje je ljubavnu vezu započelo 2014., a prije nje je ljubio brojne ljepotice.

70-ih godina bio je s glumicom Penelope Milford, nakon koje se našao u zagrljaju umjetnice Sylvie Martins. Povezivali su ga s brojnim kolegicama, među kojima su Dawn Steel, Loree Rodkin, Barbra Streisand i brojne druge, a optuživali su ga i da je imao afere s Priscillom Presley i Kim Basinger.

Sa supemodelom Cindy Crawford bio je u braku od 1991. do 1995. godine, a u studenom 2002. vjenčao se s manekenkom Carey Lowell. Par je u braku dobio sina Homera Jamesa, a 2013. su se rastali nakon 11 godina braka. Početkom travnja 2018. Gere je pred oltar odveo 33 godine mlađu španjolsku aktivisticu Alejandru, a nekoliko mjeseci kasnije objavili su da čekaju svoje prvo dijete.

Alejandra je inače kći biznismena i bivšeg potpredsjednika španjolskog nogometnog kluba Real Madrida Ignacija Silve. Upoznali su se dok se ona razvodila od supruga, geologa Govinda Friedlanda, inače sina američkog rudarskog magnata Roberta Friendlanda.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi i Ilina Cenov Sandi i Ilina Cenov Sandi i Ilina Cenov Sandi i Ilina Cenov +18 Sandi i Ilina Cenov Celebrity Sandi Cenov objavio fotku s 12 godina mlađom suprugom koju ne viđamo često, u badiću pokazala liniju za poželjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene