Kako je narasla!

Ponosni tata Čombe rastopio obožavatelje videom svoje mezimice, a sve je posebno oduševio njihov razgovor!

Miraj Grbić Miraj Grbić Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić Miraj Grbić Miraj Grbić Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Galerija

Miraj Grbić objavio je presladak video svoje kćerkice Billie u kojem je pokazao i kako joj se obraća.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, koji je najpoznatiji kao Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", baš uživa u ulozi oca.

Pogledaj i ovo Miraj Grbić - 2 ''skoro mi je ukrao rođendan'' Omiljeni Čombe i lijepa supruga dobili drugo dijete, par je otkrio i ime bebe

Otkako je sa suprugom Marijom Omaljev dobio kćerkicu Billie, na društvenim mrežama neprestano bilježi njezine najslađe trenutke, a posljednji takav video koji je podijelio na profilu na Instagramu postao je pravi hit.

"Kako ide? Guramo!" napisao je Miraj u opisu videa u kojem malena Billie u dućanu gura kolica za kupovinu.

Video pogledajte OVDJE.

"Kako smo porasli", "Pile malo", "Predivna je", "Sreća mala", Preslatka, sliči ocu", nizali su se komentari ispod videa, a mnoge je oduševilo i što se Miraj kćerkici obraća na hrvatskom, s obzirom na to da je malena rođena u Americi.

Miraj se sa suprugom 2013. iz Sarajeva preselio u Los Angeles, gdje on posljednjih godina gradi karijeru, a jedan od posljednjih filmova koje je snimio je "Babylon", u kojem glumi s Bradom Pittom i još nekim holivudskim facama.

Dosad je ostvario i nekoliko manjih uloga u popularnim američkim serijama, kao što su "S.W.A.T" i "Santa Clarita Diet" te filmskim ostvarenjima, od kojih je najzamjetnija bila u blockbusteru "Nemoguća misija: Protokol duh", a možemo ga gledati i u najnovijem, devetom nastavku franšize "Brzi i žestoki", u kojem glumi Rusa.

Miraj i Marija u braku su od 2008. godine, vjenčali su se nakon tri godine veze, a glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca. Billie je njihovo prvo dijete, a Marija je kćer rodila u losanđeleskoj bolnici Cedars-Sinai.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Goran Navojec Marija Škaričić Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) +8 Marija Škaričić Celebrity Neprepoznatljivi Goran Navojec ne prestaje iznenađivati transformacijom, a potvrdio je i da ljubav s kolegicom još cvjeta!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz - 4 Penelope Cruz - 1 Penelope Cruz - 5 Penelope Cruz - 3 +11 Penelope Cruz (Foto: AFP) Celebrity Jedna od najljepših žena svijeta golišavim fotkama u petom desetljeću začudila obožavatelje, svi se pitaju isto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene