Svaka čast!

Novi holivudski uspjeh legendarnog Čombe, pogledajte najavu filma u kojem glumi s Bradom Pittom!

Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Galerija

Miraj Grbić glumi u filmu "Bullet Train" u kojem glavnu ulogu ima Brad Pitt, a objavljen je i službeni trailer.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, koji je najpoznatiji kao Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", zadnjih godina gradi karijeru u Hollywoodu, a sada je snimio film s velikim Bradom Pittom.

Pogledaj i ovo Mustafa Nadarević, Miraj Grbić uživa u očinstvu! Preslatka fotka omiljenog Čombe s kćerkicom nikoga nije ostavila ravnodušnim, vidi se po čemu je ista tata!

Grbić je ostvario ulogu u akcijskoj komediji "Bullet Train" u kojoj, uz Pitta, glumi i Sandra Bullock, a režirao ga je David Leitch, koji stoji i iza filmova "Deadpool 2" i "Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw".

Priča prati petero ubojica koji se sretnu u brzom vlaku i otkriju da njihove misijeimaju nešto zajedničko, a film je zasnovan na romanu japanskog autora Kotara Isake.

Objavljen je i službeni trailer uz koji je najavljeno da film u kina stiže 15. srpnja 2022.

Inače, otkako je 2013. godine sa suprugom Marijom Omaljev Grbić iz Sarajeva preselio u Los Angeles Miraj je već ostvario nekoliko manjih uloga u popularnim američkim serijama poput "S.W.A.T" i "Santa Clarita Diet" te filmskim ostvarenjima od kojih je najzamjetnija bila u blockbusteru "Nemoguća misija: Protokol duh", a možemo ga gledati i u najnovijem, devetom nastavku franšize "Brzi i žestoki", u kojem glumi Rusa. Nedavno je na Instagramu otkrio i da snima film "DYAD".

Glumac je prošle godine postao i otac djevojčice Billie koju je supruga Marija rodila u bolnici Cedars-Sinai u Los Angelesu, a par se od tada često na Instagramu hvali svojom mezimicom.

Miraj i Marija u braku su od 2008. godine, a vjenčali su se nakon tri godine veze. Glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +2 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos pohvalila se svojim partnerom, a konačno je objavila i njihovu fotku: "Mislim da mi mnoge djevojčice zavide"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene