"Pile drago"

Omiljeni Čombe rastopio je sve druženjem s preslatkom kćeri Billie, ali čini se da mu treba i mala pomoć

Miraj Grbić - 2 Miraj Grbić - 2 Miraj Grbić/Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić - 4 Miraj Grbić - 3 Miraj Grbić - 5 Miraj Grbić - 1 Miraj Grbić Miraj Grbić Miraj Grbić Miraj Grbić +0 Miraj Grbić - 2 Galerija

Miraj Grbić objavio je na profilu na Instagramu video s preslatkom kćerkom Bille koju je dobio s Marijom Omaljev Grbić.

Omiljeni glumac i zvijezda serije "Lud, zbunjen, normalan" Miraj Grbić, poznat i kao legendarni Čombe, raznježio je svoje pratitelje na profilu na Instagramu objavivši preslatke prizore s kćerkom Bille koju je dobio s našom glumicom Marijom Omaljev Grbić.

Pogledaj i ovo Miraj Grbić "Svaka čast ljudino" Omiljenog Čombu pogodila sudbina nesretnog mladića pa je odlučio progovoriti: "Ako pomogne barem jednoj osobi, svrha je postignuta"

Miraj je podijelio video u kojem malena Billie šeće plažom dok je on prati u stopu i na kraju je podiže u naručje i trči s njom.

"Šaljite pomoć!!!!", napisao je glumac uz video.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miraj Grbic (@mirajgrbic)

"Preslatka", "A što je narasla mala ljepotica, liči na oca", "Mala slatkica", "Neustrašiva", "Ljepotica tatina", "Mali slatkiš", "Pile drago", "Ode ona", "Vježbaš zbog nje, duša mala", neki su od komentara njegovih pratitelja.

Miraj je kćer dobio s hrvatskom glumicom Marijom Omaljev Grbić u listopadu prošle godine, a na društvenim mrežama oboje bilježe svaki važan trenutak u životu svoje djevojčice. U braku su od 2008. godine, vjenčali su se nakon tri godine veze, a glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca. Billie je njihovo prvo dijete, a Marija je kćer rodila u losanđeleskoj bolnici Cedars-Sinai.

Par se 2013. godine preselio iz Sarajeva u Los Angeles, gdje Miraj posljednjih godina gradi karijeru, a jedan od posljednjih filmova koje je snimio je "Babylon", u kojem glumi s Bradom Pittom i još nekim holivudskim facama.

Miraj je dosad ostvario nekoliko manjih uloga u popularnim američkim serijama, kao što su "S.W.A.T" i "Santa Clarita Diet" te filmskim ostvarenjima, od kojih je najzamjetnija bila u blockbusteru "Nemoguća misija: Protokol duh", a možemo ga gledati i u najnovijem, devetom nastavku franšize "Brzi i žestoki", u kojem glumi Rusa.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina i sin Aleksandar Severina Vučković - 2 Severina - 2 +27 Severina - 10 Celebrity Severina toplom fotografijom ispred božićnog drvca pokazala svoj mali krug velikih ljudi

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jonathan Lipnicki Jonathan Lipnicki - 3 Jonathan Lipnicki - 2 Jonathan Lipnicki - 1 +6 Jonathan Lipnicki (Foto: Screenshot) Nekad i sad Nekad dječak s naočalama, a danas odrastao muškarac kojem su godine samo broj, biste li ga prepoznali?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene