Vole se već 30 godina

Branko Đurić Đuro objavio romantični video sa suprugom, koja je sve očarala ljepotom i talentom!

Branko Đurić i Tanja Ribič Branko Đurić i Tanja Ribič Marko Todorov/Cropix 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Branko Đurić i Tanja Ribič sa kćeri Zalom Branko Đurić i Tanja Ribič Branko Đurić i Tanja Ribič Davor Gobac, Tanja Ribič i Branko Đurić Branko Đurić Đuro i Filip Đurić (Foto: Facebook) Tanja Ribič i Branko Đurić Đuro (Foto: Instagram) Tanja Ribič Tanja Ribič (Foto: Instagram) Tanja Ribić (FOTO: Instagram) Tanja Ribić (FOTO: Instagram) +5 Tanja Ribić (FOTO: Instagram) Galerija

Branko Đurić Đuro posvetio je objavu svojoj supruzi Tanji Ribič povodom 30. godišnjice njihove ljubavi.

Glumac i komičar Branko Đurić Đuro (60) na svojem profilu na Facebooku objavio je romantični video sa suprugom Tanjom Ribič (54), uz koji joj je čestitao 30 zajedničkih godina.

Pogledaj i ovo showbuzz Šarmeru! "Žena nije ljubomorna" Zagrlio Angelinu i osvojio internet!

"Kaj morem ti neg reć - od vseg ti srca fala! Hvala Tanja Ribič za ovih blještavih 30 godina" napisao je Đuro uz video u kojem sa suprugom uživa na brodu i svira gitaru dok zajedno pjevaju poznatu kajkavsku pjesmu "Fala".

"Nemam riječi, k'o ni tada kad je prije 30 g. iskrsla iskra..." odgovorila mu je supruga Tanja.

"Divni ste", "Bravo za sve što činite i pokazujete svojim blještavim primjerom", "Preslatki ste mi kao i prijašnjih godinica", još su neki od komentara koje su dobili, uz brojne čestitke i lijepe želje povodom godišnjice, a nisu izostali ni komplimenti na račun Tanjina izgleda i pjevačkog talenta.

Tanja je slovenska pjevačica i glumica, a s Brankom je u braku od 1998. godine i zajedno imaju dvije kćeri, 27-godišnju Zalu i 17-godišnju Elu.

Tanja je jednom prilikom ispričala kako je započela njihova romansa.

"Upoznali smo se kada je došao kao glumac gostovati u našem kazalištu u Sloveniji. Igrali smo muža i ženu i zaljubili se. Osvojio me je svojom karizmom, dobrotom i inteligencijom", kazala je za Azru, a tada je otkrila i njihov recept za sretan brak.

"Ljubav i tolerancija. Ako nema toga, ništa ti drugo ne može pomoći. Super je ako imate isti ukus, ali ništa bez ljubavi i tolerancije. Na tim vrijednostima i mi gradimo svoj brak, trudimo se, pogotovo sad jer je Đuro često na putu. Drugačije je posljednje dvije godine. To je sirova realnost, ne budim se više svaki dan s njim. Neka bi žena rekla: 'Budi sretna nakon 25 godina.' Ali ne, meni je to još uvijek kao prva godina", ispričala je Tanja, koju je na brak s Đurom potaknula prijateljica i tadašnja gradonačelnica Ljubljane Vika Potočnik, a ona ih je i vjenčala.

"Prije nisam znala da netko može biti zaljubljen toliko godina, ali ja drukčije ne mogu osjećati, jer je to ON… Za mene najbolji", istaknula je Đurina supruga.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)

Glumac iz prvog braka s nevenom Đurić ima još i 32-godišnjeg sina Filipa.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 1 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 2 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 4 +5 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 5 Celebrity Poznati domaći odvjetnik nakon tragičnog gubitka partnerice pronašao je sreću s kćeri bivšeg ministra

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović i Petar Grašo - 1 Danijela Martinović +19 Danijela Martinović i Petar Grašo - 2 Celebrity Prve fotografije Danijele Martinović u zagrljaju naočitog inspektora koji joj je osvojio srce!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene