Okružile ga ljepotice

Svjetski poznati DJ uživao na plaži s mlađahnom partnericom i bombastičnim djevojkama u bikinijima

David Guetta David Guetta Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta i Jessica Ledon - 1 David Guetta i Jessica Ledon - 2 David Guetta i Jessica Ledon - 3 David Guetta i Jessica Ledon - 4 Jessica Ledon - 1 Jessica Ledon - 2 Jessica Ledon - 3 Jessica Ledon - 4 Jessica Ledon - 5 David Guetta s djecom +1 David Guetta Galerija

Poznati DJ David Guetta pokazao je mišiće na Ibizi dok je uživao s prijateljima, a društvo su mu pravile i mlađahne djevojke.

Jedan od najpoznatijih DJ-eva svijeta David Guetta odlučio je otići na zasluženi godišnji odmor te vrijeme trenutno provodi na Ibizi.

Pogledaj i ovo David Guetta i Jessica Ledon nitko nije znao Šuška se da mu je 25 godina mlađa ljepotica uništila brak, a sada su iznenadili velikim novostima!

Fotografije možete pogledati OVDJE.

Paparazzi su ga uhvatili dok je uživao u morskim radostima sa svojim prijateljima i poznanicima, a DJ-u su društvo pravile i zgodne mlađahne djevojke koje su rado bile u njegovu prisustvu.

Guetta je viđen na luksuznoj jahti, a potom se društvo okupilo na pješčanoj plaži s koje su krenuli surfati na daskama, a sudeći po fotografijama, nekoliko dama trebalo je i njegovu pomoć kod penjanja na dasku.

Međutim, na jahti je bila i njegova dugogodišnja djevojka Jessica Ledon koja je pažnju plijenila jarko žutim bikinijem i savršeno isklesanim tijelom baš poput ostalih ljepotica koje su bile melem za oči okupljenima.

Prije Jessice, David je bio u braku s Cathy Guettom, a njihovoj je ljubavi nakon 22 godine braka došao kraj 2014. godine. Zajedno imaju dvoje djece, sina Elvisa i kćer Angie.

Nakon toga, David je utjehu pronašao u mlađahnoj Jessici, a razlika od 24 godine nije utjecala na njihovu ljubav pa je 2018. godine dama viđena s dijamantom na ruci.

Guetta je potom rekao da je to samo znak obećanja i predanosti s obzirom da do drugog braka neće doći jer on više ne vjeruje u brakove.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lenny Von Dohlen - 4 Lenny Von Dohlen - 3 Lenny Von Dohlen - 1 Lenny Von Dohlen - 2 +2 Lenny Von Dohlen - 3 Celebrity Preminuo poznati glumac koji nas je nasmijavao u filmu ''Sam u kući'', emotivnim statusom vijest objavila njegova sestra

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 4 Blanka Vlašić - 3 Blanka Vlašić - 2 +15 Blanka Vlašić Celebrity Blanka pokazala zavidnu liniju unatoč trudničkom trbuščiću, a pažnju na fotki privlači bivša hrvatska atletičarka koju dugo nismo vidjeli

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene