Dostojanstveno, a bezobrazno

Plus-size manekenka oglasila se prvi put nakon neugodnog intervjua s legendarnim glumcem, pristojno mu je odbrusila

Ashley Graham, Hugh Grant - 2 Ashley Graham, Hugh Grant - 2 Twitter/Screenshot 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham, Hugh Grant - 3 Ashley Graham, Hugh Grant - 2 Ashley Graham, Hugh Grant - 1 Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham - 4 Ashley Graham - 3 Ashley Graham - 2 +13 Ashley Graham - 1 Galerija

Ashley Graham oglasila se prvi put nakon neugodnog intervjua s Hughom Grantom o kojem su mnogi pričali nakon ovogodišnjih Oscara.

Plus-size manekenka Ashley Graham oglasila se prvi put nakon neugodnog intervjua s Hughom Grantom na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

Pogledaj i ovo Cillian Murphy - 3 "ponosan sam" Glumac koji je osvojio Oscara ponosno je pokazao svoje sinove koji inače nisu skloni pojavljivanju u medijima

Naime, Hugha je Ashley zaustavila prije ceremonije kako bi mu postavila nekoliko pitanja, kao i brojnim njegovim kolegama, a inače šarmantni Britanac svojim je odgovorima, ali i načinom na koji je razgovarao s voditeljicom razočarao javnost.

Nakon nekoliko dana i sama Graham kratko se osvrnula na događaj te pristojno ''spustila'' Granta.

''Znate što, mama mi je rekla da je najbolji način da ubijete ljude ljubaznost'', rekla je za TMZ.

U intervjuu, Grant je na sve odgovarao što je kraće mogao, a usto je i nekoliko puta zakolutao očima dok je Ashley pričala.

Manekenka mu je prišla prpošno s pitanjem o njegovoj ulozi u hit-filmu "Nož u leđa: Glass Onion", na što joj je on odmah odrješito odgovorio: "Jedva se pojavljujem u filmu, svega tri sekunde."

"No sigurno si se zabavio na snimanju?" pokušala je Ashley, a od Hugha je dobila kolutanje očima uz komentar: "Erm... Zamalo."

Graham ga je zatim upitala što nosi, a Grant je nastavio u svojem tonu i odgovorio joj je: "Moje odijelo."

Glumčevo ponašanje izazvalo je lavinu negativnih reakcija na društvenim mrežama, a mnogi su čestitali manekenki što je ostala pristojna do kraja i nije se dala isprovocirati.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić +20 Vlaho Arbulić Celebrity Jedan od najzgodnijih Hrvata prošetao bez majice i počastio prizorom na koji je teško ostati ravnodušan!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović snimljena u izlasku bez supruga Jakova, a pogledajte tko joj je šaputao na uho!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene