Tko bi rekao da je to ona!

Nosi titulu jedne od najljepših žena, ali rijetki su je prepoznali u ovakvom izdanju, iza svega se krije potresna priča!

Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Instagram) Jessica Biel (Foto: Profimedia) Jessica Biel (Foto: Instagram) Jessica Biel (Foto: Instagram) Jessica Biel i Justin Timberlake (Foto: Instagram) Jessica Biel (Foto: AFP) Jessica Biel (Foto: Profimedia) Jessica Biel (Foto: AFP) +0 Jessica Biel i Justin Timberlake (Foto: AFP) Galerija

Jessica Biel snimljena je prvi put na setu serije "Candy", u kojoj će utjeloviti zloglasnu ubojicu Betty Montgomery.

Holivudska glumica Jessica Biel prvi je put viđena na snimanju mini-serije "Candy", u kojoj će utjeloviti zloglasnu ubojicu sjekirom Candy Montgomery, a na prvi pogled su je tek rijetki uspjeli prepoznati.

Pogledaj i ovo Jessica Biel i Justin Timberlake (Foto: Instagram) Sve su izgladili Poslije skandala koji im je umalo uništio brak, napokon su podijelili tajnu koju su čuvali čak 6 mjeseci

39-godišnja glumica izgleda kao slika i prilika zloglasne ubojice, s velikim naočalama četvrtastog okvira i kratkom frizurom, dok je bila odjevena u plavu haljinu i crne cipele, s tek minimalno šminke na licu.

U središtu radnje serije je ubojstvo koje se dogodilo 1980. godine te kasnije suđenje, u kojem se Montgomery izjasnila da nije kriva i tvrdila je da je ubila svoju prijateljicu Betty Gore u samoobrani.

Inače, Montgomery, koja je dijelila dvoje djece sa svojim mužem Patom, imala je aferu s mužem svoje prijateljice, kojeg je upoznala u crkvi. Nekoliko mjeseci nakon što je njihova afera završila Montgomery je svratila u ljubavnikovu kuću kada se navodno suočila s njegovom suprugom Betty, prenosi Dallas Morning News.

Montgomery je na suđenju tvrdila da ju je ona napala sjekirom i da su se borile prije nego što je ona stekla kontrolu nad njom i udarila je.

No, žrtva je pronađena s 41 posjekotinom na tijelu, a ubojičin pravni tim tvrdio je tijekom njezina suđenja da je doživjela 'reakciju disocijacije', tijekom koje je nastavila sakatiti svoju prijateljicu. Stručnjaci su na suđenju posvjedočili da su mnogi udarci po Bettynu tijelu uslijedili nakon što je već bila bez svijesti. Porotnici su bili potreseni Montgomerynim tvrdnjama, a ona je oslobođena optužbi za ubojstvo krajem listopada 1980. godine.

Jessica je dobila ulogu Candy Montgomery u listopadu 2021. godine, nakon što je glumica Elisabeth Moss odustala zbog rasporeda snimanja. Supruga Justina Timberlakea posljednjih je godina usporila svoj rad, ali je pokazala afinitet prema mračnim dramama poput njezine nadolazeće mini-serije.

Osim glumačke uloge, na seriji radi i kao izvršna producentica, baš kao što je bio slučaj s njezinom hvaljenom kriminalističkom serijom "The Sinner". U njoj je igrala tajanstvenu ženu optuženu za besmisleno ubojstvo.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko vjenčanje (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) +5 Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Celebrity Vrsaljkova lijepa supruga novim potezom dala naslutiti ono o čemu se već dugo šuška, što se zapravo događa?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene