Vratila se, ali...

Vrsaljkova lijepa supruga novim potezom dala naslutiti ono o čemu se već dugo šuška, što se zapravo događa?

Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko vjenčanje (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) +0 Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Galerija

Supruga Šime Vrsaljka vratila se na društvene mreže, ali obrisala je njegovo prezime i profil joj je zatvoren za javnost.

Supruga Šime Vrsaljka, lijepa Matea ponovno je aktivirala svoj profil na Instagramu, i to nakon što je na toj popularnoj društvenoj mreži nije bilo duže vrijeme, a njezin najnoviji potez ponovno je potaknuo šuškanja o njihovu razvodu.

Pogledaj i ovo Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Drastična odluka Vrsaljko i lijepa Slovenka s kojom ga povezuju sitno broje do njenog poroda, a on je zadnjim potezom sve ostavio u nevjerici, neke i rastužio!

Naime, Matea je uklonila prezime Vrsaljko te uz ime dodala slovo B i broj 2018, a na slici profila pozira samo s njihovim sinom, i to nakon što se Šime u posljednje vrijeme u javnosti i na fotografijama pojavljuje bez vjenčanog prstena na ruci.

Obožavatelji su u lipnju prošle godine primijetili da je nogometaš sve fotografije sa suprugom Mateom obrisao s Instagrama, gdje ih je imao običaj objavljivati. Zašto se odlučio na taj potez nije otkrio, ali odmah su počela nagađanja o problemima u braku i ljubavi koja traje još od srednjoškolskih dana.

Šime i Matea upoznali su se još u srednjoj školi, a 2016. godine nogometaš je zaprosio atraktivnu brinetu. Vjenčali su se 2017. godine, a godinu dana kasnije postali su roditelji sina Bruna.

Slovili su kao jedan od najatraktivnijih domaćih parova, a Šime se volio pohvaliti lijepom suprugom.

"Predivni oboje", "Jedna od najljepših žena nogometaša, tako prirodna lijepa, bez estetskih operacija", "Najljepši par", "Baš ste slatki", komplimenti su kojima su ih častili danas zabrinuti obožavatelji.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna - 1 Vanna - 3 +0 Vanna i Boytronic Celebrity Vanna uhvaćena u rijetkom izlasku sa suprugom, nakon 24 godine braka izgledaju zaljubljeno kao prvog dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene