Prošlo je 39 godina!

Mnogi ga pamte kao slatko siroče iz kultnog filma, a njegov susret s legendarnim kolegom trenutak je za pamćenje!

Harrison Ford i Ke Huy Quan - 2 Harrison Ford i Ke Huy Quan - 2 Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford i Ke Huy Quan - 1 Harrison Ford i Ke Huy Quan - 4 Harrison Ford i Ke Huy Quan - 1 Harrison Ford i Ke Huy Quan - 3 Ke Huy Quan - 2 Ke Huy Quan Harrison Ford i Ke Huy Quan - 2 Harrison Ford i Ke Huy Quan - 2 Harrison Ford i Ke Huy Quan - 3 Harrison Ford - 3 +3 Harrison Ford - 1 Galerija

Harrison Ford i Ke Huy Quan obilježili su ovogodišnju dodjela Oscara, a njihov susret bio je jedan od emotivnijih trenutaka svečane ceremonije.

Dirljivi susret Harrisona Forda i Ke Huy Quana jedan je od trenutaka koji je obilježio ovogodišnju dodjelu Oscara, a fotografije njihova zagrljaja nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Pogledaj i ovo Harrison Ford i Calista Flockhart - 4 Tko bi se tome nadao! Omiljenom Indiani Jonesu i njegovoj 22 godine mlađoj supruzi priredili neugodnu situaciju, nju je to malo uzrujalo!

Dvojac koji je zajedno glumio u kultnom filmu "Indiana Jones i ukleti hram" 1984. godine našao se zajedno na pozornici, i to prilikom proglašenja pobjednika u kategoriji najboljeg filma. Upravo je 80-godišnji Harrison uručio Oscara ekipi filma "Sve u isto vrijeme", u kojem glumi 51-godišnji Ke Huy.

Slaveći pobjedu, Harrison i Ke Huy srdačno su se zagrlili, a njihov susret nakon gotovo 40 godina u mnogima je probudio nostalgiju.

Ke Quan se pojavio u filmu o Indiani Jonesu, u kojem je glumio siroče po imenu Short Round. Glumio je u filmu "Goonies" i nakon toga nije snimio značajnije uloge, već je počeo raditi iza kamere kao koordinator kaskadera i pomoćnik redatelja.

No 2021. godine trijumfalno se vratio glumi, i to u filmu "Sve u isto vrijeme", koji je osvojio ukupno sedam Oscara. Zlatne kipiće pokupio je u kategorijama za najbolji film, najbolju glavnu glumicu, najbolju režiju, najbolju filmsku montažu, najbolji originalni scenarij, najbolju sporednu glumicu i najboljeg sporednog glumca.

Nakon što je dobio nagradu za najboljeg sporednog glumca, Ke Quan je održao i dirljiv govor na pozornici.

"Moja majka ima 84 godine i gleda prijenos kod kuće. Mama, osvojio sam Oscara! Nekako sam završio na najvećoj holivudskoj pozornici, rekli su mi da se ovakve priče događaju samo na filmu. Ovo je ostvarenje američkog sna", izjavio je Ke Huy jecajući prilikom preuzimanja nagrade.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač - 1 Anica Kovač - 3 Anica Kovač - 4 Anica Kovač - 1 +18 Anica Kovač - 2 Celebrity Naša najuspješnija misica kao da ne stari, a i 28 godina nakon osvajanja krune krade poglede gdje god se pojavi!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - Bloom - 5 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 +27 Maja Šuput - Bloom - 2 Celebrity Šuput prekrila grudi s tek dvije tkanine, a zanimljivo je i ono što je imala između njih: "Kome smeta, ne mora gledati"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene