Srpski reality

Šokantno priznanje 65-godišnjaka: 'Spavao sam s curicom iz osnovne škole'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevač je pred kamerama srpskog realityja otkrio kako je spavao s maloljetnicom, a kolegica mu poručila da bi ga trebalo kastrirati!

Srpski reality show 'Farma' počeo je ovog tjedna na TV Pink, a skandali su se već počeli nizati. Tako bi imanje na kojem se nalaze farmeri uskoro mogla posjetiti i policija zbog izjave, točnije priznanja 65-godišnjeg folk pjevača Andrije Ere Ojdanića.

>> Od olimpijca do reality zvijezde: Dobio vlastiti show!

Pogledaj i ovo Rafael Dropulić Rafo pamtite ga ovakvog? Sjećate se Rafe? Isplivale su fotke snimljene nakon noći koja mu je promijenila život, a onda je odlučio nestati!

'Znate li da sam bio s djevojčicom koja je išla u drugo polugodište osmog razreda? Zajedno smo bili šest godina', rekao je te objasnio da se to dogodilo kad je on imao 53 godine.

Ne samo da je šokirao javnost svojom izjavom nego su ga i kolege napale pa mu je Mira Škorić poručila da bi ga trebalo kastrirati dok je Bora Drljača za sve okrivio maloljetnu djevojčicu, piše srpski Kurir.

Kako srpski mediji pišu, Andrija bi se mogao naći iza rešetaka zbog ovog priznanja jer prema tamošnjem zakonu curice od 14 do 16 godina su mlađe maloljetnice pa su seksualni odnosi s njima zakonski kažnjivi osim ako su se dogodili s osobama istog ili približnog uzrasta.

Kasnije tijekom dana izjava Andrije Ere Ojdanića postala je predmet srpskog tužiteljstva!

Kako prenose tamošnji mediji, pokrenut je postupak protiv folk pjevača, koji će svoju šokantnu izjavu morati ponoviti i u policiji. Kako navodi 'Kurir', postoji čak mogućnost da ga policija uhiti na imanju u Lisovićima, ali za sada nema službene vijesti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene