filmska životna priča

Bio je jedan od najvećih mađioničara, ali gnjusne optužbe i plaćena veza s ljepoticom obilježile su ga za čitav život!

David Copperfield i Claudia Schiffer David Copperfield i Claudia Schiffer Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju David Copperfield - 6 David Copperfield - 2 David Copperfield - 1 David Copperfield i Claudia Schiffer David Copperfield - 7 David Copperfield - 5 David Copperfield - 4 David Copperfield - 2 David Copperfield - 1 David Copperfield (Foto: Profimedia) +4 Claudia Schiffer i David Copperfield (Foto: AFP) Galerija

David Copperfield jedan je od najslavnijih mađioničara svih vremena, a ovih se dana ponovno našao na naslovnicama svjetskih medija zbog skandala u koji je navodno bio upleten.

David Copperfield jedan je od najpoznatijih mađioničara na svijetu kojemu je pošlo za rukom ostvariti status svjetske zvijezde, a njegova se imovina procjenjuje na oko 800 milijuna dolara.

67-godišnji David ovih se dana našao na naslovnicama svjetskih medija i to nakon što je otkrivena njegova povezanost s pokojnim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom, s kojim bio blizak i na čijim je navodnim raskalašenim zabavama i sam nastupao.

U svijet magije i iluzije David je odlučio ući kao mladić i to kako bi se riješio sramežljivosti pred suprotnim spolom, a čini se da mu je to itekako pošlo za rukom. Iako je danas možda pomalo zaboravljen i više se ne priča o njemu kao u 90-ih godina kada je bio na vrhuncu slave, njegovi su nastupi u Americi i dalje popularni i za njih se traži karta više. Forbes ga je proglasio najuspješnijim iluzionistom na svijetu, a iza njega je karijera duža od 40 godina. David se pokazao i kao dobar poduzetnik pa uspješno vodi 11 luksuznih hotelskih resorta na Bahamima.

Ono čime u današnje vrijeme privlači veliku pažnju je i njegov izgled jer od zgodnog zavodnika malo je toga ostalo, a već je na prvi pogled jasno da se odlučio za tretmane pomlađivanja i zatezanja kože lica, a i kosa mu je s vremenom postala sve bujnija pa se šuška da zapravo nosi periku.

Davidovi su uspjesi nekoliko puta ostali u sjeni velikih skandala u koje je bio upleten, a bio je optužen i za dva seksualna zlostavljanja. Prvo ga je 2007. godine za to optužila Lacey L. Carrol, međutim njezina je tužba bila odbačena, a prije šest godina pojavile su se nove optužbe i to za zlostavljanje tinejdžerice davne 1988. godine.

Ljubavni život obilježila mu je veza s legendarnom manekenkom Claudijom Schiffer koju je upoznao na jednom od svojih nastupa, a već sedam mjeseci kasnije zaprosio ju je prstenom od 4,5 milijuna dolara. Ipak, par se nikada nije vjenčao, a šuškalo se da je njihova veza bila samo dobro osmišljen marketinški trik za koji je ona bila dobro plaćena.

Od 2006. godine David je u vezi je s 28 godina mlađom manekenkom Chloe Gosselin s kojim ima danas 14-godišnju kćer Sky.

  1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nuša Hauser - 1 Nuša Hauser - 2 Nuša Hauser - 1 Nuša Hauser - 2 +27 Nuša Hauser - 3 Celebrity Znate li da Stjepan Hauser ima i sestru? Ne voli se medijski eksponirati, ali u jednom je području vrlo cijenjena

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Mirna Mihelčić Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Mirna Mihelčić i Lovro Kondža +24 Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Celebrity Moglo bi vas iznenaditi tko glumi bebu Cvitu u Kumovima, njezina mama iz serije otkrila je dosad nepoznate informacije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene