nastavlja obiteljsku tradiciju

Pogledajte u kakvu je ljepoticu izrasla unuka Arsena Dedića, evo i zašto bi djed sada bio posebno ponosan na nju!

Arsen i Lu Dedić Arsen i Lu Dedić Ante Baranic/Cropix 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Dedić Arsen i Lu Dedić Arsen Dedić, Lu Dedić, Gabi Novak Matija i Lu Dedić Matija i Lu Dedić Matija i Lu Dedić Arsen Dedić, Lu Dedić, Gabi Novak Arsen Dedić, Lu Dedić, Gabi Novak Matija i Lu Dedić +0 Arsen i Lu Dedić Galerija

Lu Dedić snimila je svoj prvi videospot za pjesmu pod nazivom "Mijenjam se".

Lu Dedić unuka je glazbenih legendi Arsena Dedića i Gabi Novak, a i njezin otac Matija također je hvaljeni glazbenik, pa ne iznenađuje što je i ona odlučila zaplivati glazbenim vodama. 

Lu je sada objavila svoj drugi singl, pjesmu "Mijenjam se", za koju je prvi put snimila i videospot.

Autor te pjesme, kao i njezina prvog singla ''Prava stvar'', jest Silvio Pasarić, koji je već surađivao sa Severinom, Massimom, Tonyjem Cetinskim, Urbanom i Kandžijom.

"Veseli me predstaviti svoj novi singl 'Mijenjam se'. Producent i aranžer Silvio Pasarić i ja odmah smo se dogovorili kojim ćemo tempom snimati i objavljivati singlove. Beskrajno sam zahvalna što sam imala priliku raditi s iznimno talentiranom Tinom, koja je napravila sve kako bih bila više nego zadovoljna s prvim videospotom i s kojom mi je suradnja bila potpuno prirodna, bez stresa! Zahvaljujem i Virni Hošnjak na odličnoj, energičnoj koreografiji koja je upotpunila ovaj spot. Plesačice Plesnog studija 'Korak', osim što sjajno plešu, dale su super pozitivnu energiju. Sve u svemu, imala sam odlično iskustvo na snimanju svoga prvog spota. Snimat ću i dalje, pratite kako se mijenjam", poručila je Lu.

Podsjetimo, Matija je kćer dobio sa suprugom Marinom Scotti, a Lu je bila mezimica pokojnog Arsena, koji bi danas na nju zasigurno bio jako ponosan.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney - 2 Coleen Rooney - 1 Coleen Rooney - 4 Wayne i Coleen Rooney +29 Coleen Rooney - 3 Celebrity Supruga bivšeg nogometaša o skandalu s prostitutkom o kojem su pisali svi mediji: ''Posjeo me i rekao mi da je to istina''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Viktor Živojinović Viktor Živojinović Viktor Živojinović Viktor Živojinović - 8 +10 Viktor Živojinović - 4 Celebrity Teško je povjerovati da je sin Lepe Brene nekoć imao čak 160 kila, pogledajte njegovu nevjerojatnu transformaciju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene