drugi čovjek

Teško je povjerovati da je sin Lepe Brene nekoć imao čak 160 kila, pogledajte njegovu nevjerojatnu transformaciju!

Viktor Živojinović Viktor Živojinović M.M./ATAImages/Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Viktor Živojinović Viktor Živojinović Viktor Živojinović Viktor Živojinović - 8 Viktor Živojinović - 4 Viktor Živojinović - 3 Viktor Živojinović - 2 Viktor Živojinović - 1 Viktor Živojinović - 1 Viktor Živojinović - 2 +4 Viktor, Lepa Brena i Stefan (FOTO: Instagram) Galerija

Viktor Živojinović pokazao je svoju novu, puno mršaviju figuru na promociji brenda Lady B njegove majke Lepe Brene.

Obitelj Lepe Brene okupila se u beogradskom hotelu Crowne Plaza na promociji nove kolekcije njezina modnog brenda Lady B.

Brenu su došli podržati suprug Boba Živojinović, sin Viktor i posinak Filip sa suprugom Aleksandrom Prijović.

Posebnu pozornost privukao je 25-godišnji Viktor zbog svojeg nikad vitkijeg izgleda nakon što je prošao kroz drastičnu transformaciju. Naime, Viktor je imao problema s kilažom, u jednom trenutku imao je čak 160 kilograma zbog čega je i Brena često bila zabrinuta.

No prije nekoliko mjeseci donio je odluku da će se zdravo hraniti i počeo je vježbati, a nedavno je na Instagramu otkrio da je smršavio više od 30 kilograma te pokazao mišiće na rukama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Viktor Zivojinovic (@viktorernest)

Brena i suprug Boba, osim Viktora, imaju i 31-godišnjeg sina Stefana, koji je kao dijete otet ispred obiteljske kuće. Od Brene i Bobe otmičari su tražili otkupninu od dva i pol milijuna njemačkih maraka, a sve su javili u groznom pismu, koje je, između ostaloga, govorilo i da će Stefana pronaći mrtvog ako ne predaju novac.

Brena i njezin suprug otmicu nisu prijavili jer su se bojali za život djeteta, a ni dandanas se ne zna tko stoji iza Stefanove otmice.

Stafan se jedini iz uže obitelji nije pojavo na predstavljanju nove kolekcije svoje majke.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Luana Andrade - 31 Luana Andrade - 30 Luana Andrade - 29 Luana Andrade - 28 +26 Luana Andrade - 27 Celebrity Iznenada umrla 29-godišnja manekenka, njezina smrt sve je šokirala: ''Shrvan sam i živim svoju najveću noćnu moru''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Stunić i Jasna Nanut Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Ana Stunić +19 Ana Stunić Nekad i sad Bila je prva voditeljica IN magazina, vodila je i Red Carpet, a sada je snimljena u rijetkom izlasku nakon odlaska s malih ekrana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene