Kakva uspomena!

Severina je ponovno odjenula kostim koji je nosila na poseban datum prije 11 godina, njoj posebna osoba do danas ga je čuvala!

Severina Severina Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 5 Severina - 1 Severina 2013. - 3 Severina 2013. - 2 Severina 2013. - 1 Severina 2013. - 2 Severina 2013. - 1 Severina - 4 Severina - 3 Severina - 2 +20 Severina nastupila u Samoboru - 5 Galerija

Severina je pokazala kako joj stoji kostim koji je za nju napravljen prije 11 godina, nakon toliko godina ponovno ju je dočekao u garderobi.

Pjevačica Severina na svom nedavnom koncertu u Rijeci dočekala je pravo iznenađenje u garderobi. Nakon što se spremila za nastup i odjenula predivnu haljinu s cirkonima, njezina prijateljica pokazala joj je kostim koji je za nju napravljen prije 11 godina i koji je tad nosila na poseban datum.

''U ovoj garderobi, prije 11 godina, 2013. sam prvi put na turneji ''Dobrodošao u klub'' obukla kostim. Ostao je na čuvanju kod moje dugogodišnje prijateljice Sije Kljenak, koja mi ga je kao iznenađenje donijela sada na dan riječkog koncerta...'', napisala je u opisu fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je jaknu s perjem ponovno odjenula te se fotografirala za uspomenu, a u našoj fotogaleriji možete pogledati kako joj je kostim stajao kad ga je nosila po prvi put.

Nakon Rijeke, Severina je nastupala na fašniku u Samoboru, a veliko iznenađenje uslijedilo je dok je pjevala pjesmu "Rođeno moje", tijekom koje joj se na pozornici pridružio i sin, kojemu je tu pjesmu i posvetila.

Dječak je na pozornici bio vrlo kratko i nije ništa rekao, a Severina ga je zagrlila prije nego što je napustio pozornicu.

Podsjetimo, Severina opet vodi bitku za skrbništvo nad sinom s bivšim suprugom Milanom Popovićem nakon što je sud donio novu odluku da ponovno pripada ocu. Na veliku nepravdu suda Severina nije šutjela, a uz nju su stali i brojni poznati te stanovnici Hrvatske.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Hrgović i supruga Marinela - 5 Filip Hrgović i supruga Marinela - 4 Filip Hrgović i supruga Marinela - 3 Filip Hrgović i supruga Marinela - 2 +24 Filip Hrgović i supruga Marinela - 1 Celebrity Naš uspješni boksač i njegova lijepa supruga pohvalili su se predivnim vijestima: ''Tim Hrgović se širi!''

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Marta Žegura - 3 Marta Žegura - 2 Marta Žegura - 1 Marta Žegura +6 Marta Žegura Nekad i sad Bila je voditeljica naših najpoznatijih emisija, a onda je nakon burnog raskida s 24 godine starijim glumcem nestala preko noći!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene