Nigdje se ne pojavljuje

Malo tko zna da je nekad omiljeni šarmer s malih ekrana bio u braku s holivudskom miljenicom, a evo kako on danas izgleda!

Ekipa serije \ Ekipa serije \ Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ekipa serije \ +0 Ekipa serije \ Galerija

Glumac Scott Foley probio se ulogom Noela Cranea u seriji "Felicity", a bio je i u braku s glumicom Jennifer Garner.

Scott Foley je američki glumac i redatelj, a domaća publika sigurno ga se najviše sjeća po ulozi u nekad popularnoj seriji "Felicity".

Pogledaj i ovo Kuća Kate Hudson - 1 Čiji je ljepši? Pogledajte kako su svjetski slavne face ukrasile svoje luksuzne domove za Božić, neki su podigli letvicu za nivo više!

Foley je rođen u Kanzasu, no kako mu je otac bio bankar, s obitelji se često selio. S roditeljima i dvojicom braće živio je jedno vrijeme u Japanu i Australiji, a kada je imao 15 godina njegova se obitelj vratila u SAD te je tinejdžerske godine proveo u Missouriju. Iste godine majka mu je preminula od posljedica raka. Kada je završio srednju školu htio se okušati u glumi, a uspjelo mu je iz prve.

Prva velika uloga bila je ona Noela Cranea u seriji "Felicity". Nakon nje gostovao je u nekoliko serija te je glumio u filmovima, a nakon toga se okrenuo produkciji te je jednom prilikom rekao da je sretniji iza kamera nego ispred.

Upravo na seriji "Felicity" upoznao je glumicu Jennifer Garner, a par je pred oltar stao u listopadu 2000. godine. Ljubav nije potrajala, a Jennifer je tri godine kasnije zatražila razvod.

Nakon njega Garner se udala za Bena Afflecka, a Scott je ljubav pronašao s poljskom glumicom Marikom Dominiczyk. Par se vjenčao na privatnoj ceremoniji na Havajima 2007. godine i zajedno su dobili troje djece.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) +15 Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bila je slatka buntovnica koju su svi obožavali, a danas uživa u opuštenim šetnjama bez viška rublja koje joj samo smeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene