Dugo ga nije bilo

Sjećate se Rafe? Sve je osvojio jednim hitom i onda odlučio nestati, a evo kako danas izgleda!

Rafael Dropulić Rafo Rafael Dropulić Rafo Marijan Delija/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Rafael Dropulić Rafo Rafael Dropulić Rafo Rafael Dropulić Rafo Rafael Dropulić Rafo Rafael Dropulić Rafo i Davor Gobac Rafael Dropulić Rafo (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Rafael Dropulić Rafo (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Rafael Dropulić Rafo Rafael Dropulić Rafo Rafael Dropulić Rafo (Foto: IN Magazin) +0 Rafael Dropulić Rafo Galerija

Rafael Dropulić Rafo nastupio je na koncertu "Progledaj srcem" koji je održan na maksimirskom stadionu u Zagrebu.

Rafael Dropulić Rafo pjavio se nakon dugo vremena u javnosti i to na vjerskom koncertu "Progledaj srcem" koji je održan na maksimirskom stadionu u Zagrebu, a na kojem je i sam zapjevao.

Pogledaj i ovo Rafael Dropulić Rafo pamtite ga ovakvog? Sjećate se Rafe? Isplivale su fotke snimljene nakon noći koja mu je promijenila život, a onda je odlučio nestati!

Prije nastupa obratio se desecima tisuća ljudi i publici i otkrio im da su ga došli podržati članovi obitelji i prijatelji.

"Rekla mi je punica da gdje sam ih smjestio gore, jadna žena se mora penjat na tribinu" našalio se Rafo na svoj račun pa dodao da uz Boga treba najviše slaviti obitelj, a pozdravio je i suprugu i kćeri koje su također bile u publici.

Za njega su ovakvi pjevački angažmani jedini koje prihvaća jer je svjetovnu glazbu i estradu, otkad je spoznao Boga, ostavio:

''Ako ti je Bog dao neki talent, nema većeg grijeha nego ga ne koristiti! Pa čak i ovako, ustvari, ovo je najbolje što možeš radit s talentom. Pjevati Bogu. Na prvom mjestu Bog, pa obitelj, a ovo ostalo u tolikoj mjeri da ne zapostavljaš prvo dvoje'', rekao je Rafo za In Magazin prije nekoliko godina.

Rafo se proslavio u showu "Story Supernova Music Talents" u kojem je osvojio nagradu od milijun kuna, od čega je veći dio iznosa darovao za izgradnju crkve, a svi se dobro sjećaju i njegova singla "Ja sam Rafo". Objavio je čak objavio i album, a 2005. godine osvojio je pola milijuna kuna i u ''Farmi'', još jednom reality showu Nove TV.

Posljednjih nekoliko godina povukao se iz javnog života i posvetio vjeri i obitelji, te se trudi živjeti po Božjim uvjerenjima.

"Apsolutno podržavam inicijativu ''U ime obitelji' i sve što oni rade. Nisam se molio ispred bolnica samo zbog nedostatka vremena i moje lijenosti'', izjavio je Rafo jednom prilikom za 24sata.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Suzy Cortez - 3 Suzy Cortez - 7 Suzy Cortez - 1 Suzy Cortez - 4 +19 Suzy Cortez - 9 Celebrity Oglasila se seks-bomba s kojom je Pique varao Shakiru, otkrila sočne detalje i što je od nje tražio!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 2 Indira Levak - 3 Indira Levak - 6 Indira Levak - 7 +9 Indira Levak Celebrity Indira u haljini s prorezom na donjem dijelu pokazala i više nego što smo očekivali, rijetki bi se na to odvažili!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene