dva mjeseca u divljini

Pogledajte koliko su se natjecatelji Survivora promijenili od početka showa, neke je baš teško prepoznati na starim fotografijama!

Goran Špaleta Goran Špaleta Nova TV 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Špaleta Tomislav Rubinjoni Nika Rakić Tena Tomljanović Nevena Blanuša Plavi tim sada Plavi tim prvi dan na otoku Plavi tim Plavi tim Tomislav Rubinjoni +13 Nika Rakić Galerija

Goran, Nevena, Nika, Tena i Tomislav iz plavog tima dosta su se promijenili od početka showa Survivor. Donosimo njihove transformacije.

Nakon više od dva mjeseca provedenih u Dominikanskoj Republici natjecatelji Survivora dosta su se promijenili od početka showa.

Pogledaj i ovo In Magazin: Survivor - 10 ''svi idemo s jednim ciljem...'' Znali su djelomično što ih čeka u Dominikanskoj Republici, ali na neke stvari ipak nisu bili spremni dok ih nisu doživjeli!

U plavom timu ostali su još Goran Špaleta, Nevena Blanša, Nika Rakić, Tena Tomljanović i Tomislav Rubinjoni, a život u divljini ostavio je traga na svakome od njih.

Transformacije su nešto zamjetnije kod muškog dijela tima, pa tako Goran i Tomislav sada imaju puno duže i zapuštenije brade nego kada su došli na otok, a obojici je narasla i kosa.

Vidljive su i promjene u kilaži, koje uočavamo i kod djevojaka, a svi su dobili i preplanuli ten.

Djevojkama je također kosa narasla i posvijetlila, a posebice Teni, koja je na početku showa imala narančaste vlasi, a sada je praktički plavuša.

Transformacije natjecatelja iz plavog tima pogledajte u galeriji, a neke od njih jedva ćete prepoznati na starim fotografijama.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 5 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 4 Renata Lovrinčević Buljan - 1 +10 Renata Lovrinčević - 4 Nekad i sad Prošle su 22 godine otkako je proglašena najljepšom Hrvaticom, no i danas ju je nemoguće zasjeniti kad se skine u bikini  

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 4 +29 Maja Šuput Celebrity Ljeto Maje Šuput i službeno je počelo: Pokazala tijelo u badiću, ali pažnju je ipak ukrao Bloom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene