splitska ljepotica

Prošle su 22 godine otkako je proglašena najljepšom Hrvaticom, no i danas ju je nemoguće zasjeniti kad se skine u bikini

Renata Lovrinčević Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan - 3 Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 5 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 4 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević - 4 Renata Lovrinčević - 1 Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević (Foto: Instagram) Renata Lovrinčević (Foto: Instagram) Renata Lovrinčević (Foto: Instagram) +4 Renata Lovrinčević i suprug Petar (Foto: Instagram) Galerija

Renata Lovrinčević Buljan bila je Miss Universe Hrvatske 2000. godine, a svojim izgledom i danas izaziva divljenje, pogotovo kada se skine u bikini.

Splićanka Renata Lovrinčević Buljan prije 22 godine izabrana je kao Miss Universe Hrvatske, a još mami uzdahe svojim izgledom.

Pogledaj i ovo Renata Lovrinčević Buljan Kakva fotka! Naša bivša misica u seksi crvenoj haljini servirala bombastične atribute, prizor nikoga nije ostavio ravnodušnim: "Žena vatra!"

Renata danas radi kao fitness trenerica i redovito se figurom hvali na Instagramu gdje je prati preko 140 tisuća ljudi s kojima redovito dijeli svoje atraktivne fotke i motivira ih na vježbanje, a rezultati svakodnevnih treninga na njoj se itekako vide.

Stoga ne čudi da se njezini pratitelje posebno raduju ljetnim mjesecima kada njezin Instagram preplave fotke u kupaćim kostimima, a čini se da je to vrijeme sada konačno došlo.

Renata je sve posebno zadivila na jednoj od zadnjih takvih fotki, jer ih je već uspjela zaredati nekoliko, a na njoj je pozirala uz zalazak sunca u narančastom bikiniju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

"Wow", "kakvo tijelo", "Gori sve", "Fantastična si", samo su neki od komplimenata koje je dobila uz brojna srca i lajkove.

Osim tijelom bez mane, ponosi se i svojim raskošnim dekolteom koji rado ističe.

Zanimljivo je da je Renata prije osvajanja titule misice radila kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao 2000. godine doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

"Kao da je bilo jučer i dan danas smo u dobrim odnosima, jedna velika obitelj i tako mi je drago da sam dio toga, te predivne priče. Jer ovo što sam ja proživjela je puno lijepih momenata i lijepih prilika", prisjetila se jednom prilikom za IN Magazin.

Inače, atraktivna Splićanka je u sretnom braku profesionalnim vojnikom Petrom Buljanom koji je čak dva puta bio u Afganistanu, a zajedno imaju dvojicu sinova.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gemma Owen s roditeljima Gemma Owen - 5 Gemma Owen - 4 Gemma Owen - 1 +4 Gemma Owen - 2 Zanimljivosti Kći legendarnog nogometaša ulazi u show pun seksa i eksplicitnih scena: "Mislim da tata neće biti sretan"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Peta Wilson Peta Wilson Peta Wilson Peta Wilson +0 Peta Wilson Nekad i sad Pamtimo je kao fatalnu plavušu, nije joj mogao odoljeti ni Putin, a pogledajte kako danas izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene