dosta se promijenila

Pogledajte kako je Nikolina Pišek izgledala prije 16 godina, zbog ovakvih fotografija ne može zatajiti zahvate!

Nikolina Pišek Nikolina Pišek Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Pišek i Ana Sasso Nikolina Pišek i Nives Ivanković Nikolina Pišek i Nives Ivanković Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek - 1 Nikolina Pišek +16 Nikolina Pišek Galerija

Nikolina Pišek ne krije da je bila na estetskim korekcijama, a svakako bi je odale njezine fotografije iz prošlosti, na kojima izgleda dosta drugačije nego danas.

Bivša voditeljica Nikolina Pišek (46) od početka karijere slovi kao jedna od najatraktivnijih Hrvatica, no nije tajna i da iskorištava čari estetske kirurgije.

Pogledaj i ovo Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 9 Tužni prizori Pola godine od smrti Vidoja Ristovića: Neutješna obitelj okupila se na groblju, a Nikolina je iznenadila odlukom!

Zahvate otvoreno priznaje, a kritikama na njihov račun se ne zamara, što je u više prilika jasno i poručila.

"Da bilo je ovo ljeto nešto, neko povećanje u pitanju. Ljudi komentiraju, to je sasvim normalno. Ja se ne uplićem u te komentare, niti se želim pravdati niti imam što za opravdati", izjavila je Nikolina za IN magazin 2017. godine.

A da je bila na zahvatima, otkrivaju i njezine fotografije iz 2006. godine s jednog modnog događaja u Splitu, koje su sada ponovno isplivale u javnost i na kojima Nikolina izgleda dosta drugačije nego danas.

Na događaju se družila s drugim poznatim Hrvaticama te je spremno pozirala fotografima, a iako se od tada znatno promijenila, do danas je ostala vjerna dugačkoj kosi, koja joj je s vremenom postala i zaštitni znak.

U to je vrijeme već imala i kćer Hanu, koju je dobila s novinarom Markom Cigojem.

Nekoliko godina kasnije Nikolina se udala za srpskog kolekcionara i trgovca umjetninama Vidoja Ristovića, s kojim je 2014. dobila i kćer Unu. Vidoje je, nažalost, u svibnju ove godine iznenada preminuo i Nikolina je ostala udovica.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk i Bradley Cooper +10 Irina Shayk - 2 Celebrity Prošetala je u haljini golih leđa i bez grudnjaka, a sve to ostalo je u sjeni drugog detalja kojem nisu odoljeli brojni frajeri

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Brigitte Nielsen - 3 Brigitte Nielsen - 4 Brigitte Nielsen - 5 Brigitte Nielsen - 1 +17 Brigitte Nielsen i Mattia Dessi (Foto: Profimedia) Celebrity S petim suprugom dobila je dijete u 55. godini, a bila je u braku i s poznatim snagatorom koji se nedavno rastao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene