Buran život

S petim suprugom dobila je dijete u 55. godini, a bila je u braku i s poznatim snagatorom koji se nedavno rastao

Brigitte Nielsen - 2 Brigitte Nielsen - 2 Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Brigitte Nielsen - 3 Brigitte Nielsen - 4 Brigitte Nielsen - 5 Brigitte Nielsen - 1 Brigitte Nielsen i Mattia Dessi (Foto: Profimedia) Brigitte Nielsen, Mattia Dessi (Foto: Profimedia) Brigitte Nielsen i Mattia Dessi (Foto: Profimedia) Brigitte Nielsen i Mattia Dessi (Foto: Profimedia) Brigitte Nielsen i Mattia Dessi (Foto: Profimedia) Brigitte Nielsen (Foto: Instagram) +11 Brigitte Nielsen (Foto: Instagram) Galerija

Danski model Brigitte Nielsen uživala je s malom obitelji na plaži u Marbelli u Španjolskoj. Djevojčicu je kasno rodila, a otkrila je i zanimljive detalje braka s 15 godina mlađim suprugom.

Danski model Brigitte Nielsen uživala je sa svojom malom obitelji na plaži u Marbelli u Španjolskoj. Obitelj je bezbrižno upijala sunčeve zrake i rashladila se u moru, a 59-godišnja Brigitte odjenula je jednodijelni crni kupaći kostim. Svoje nesavršenosti koje dolaze s godinama sakrila je ogrtačem.

Glumica je 2018. šokirala javnost objavivši da je trudna i mnogi su je zbog toga osuđivali. Komentirali su da je rodila vlastito unuče i da će joj biti teško u 70-ima voditi brigu o tinejdžeru. Rodila je kćerkicu u 55. godini života, a brak s 15 godina mlađim televizijskim producentom Mattijom Dessijem joj je peti. Dankinja je poznata po ulozi u filmovima "Crvena Sonja" i "Rocky VI", a akcijski junak Sylvester Stallone bivši joj je suprug.

Nielsen je pokušavala zatrudnjeti više od 10 godina, a Fridu je rodila zahvaljujući oplodnji in vitro. "Medicinski potpomognuta oplodnja za mene je bila dug put. Želim dati do znanja ženama da je sve moguće, ali da moraju biti i realne. Bilo je tu jako puno razočaranja", ispričala je.

Brigitte je glumačku karijeru započela u filmu ''Crvena Sonja'' s Arnoldom Schwarzeneggerom, s kojim je imala kratku aferu. Ubrzo nakon prekida s njim upoznala je 17 godina starijeg Sylvestera Stallonea i udala se za njega 1985.

Kasnije je otkrila detalje o njihovu braku, koji je trajao tek dvije godine, i ispričala da je Stallonea osvojila na setu filma "Kobra" jer mu je poslala golišave fotografije u hotel. Njihova je sreća kratko trajala nakon svadbe.

"Dan nakon vjenčanja Sylvester se u potpunosti promijenio. Postala sam mu svojina, poput auta. Bilo je to grozno", rekla je svojedobno. Raspričala se i o njegovim seksualnim vještinama.

"Nije bio dobar ni u krevetu! Bio je poput zečića", istaknula je. Nielsen s prvim mužem, skladateljem Kasperom Windingom, ima sina Juliana.
Dankinja je s četvrtim suprugom, švicarskim glumcem Raoulom Meyerom, dobila sinove Raoula Ayrtona i Douglasa Aarona. Usto, ima sina Killiana Marcusa s bivšim zaručnikom, nekadašnjim igračem američkog nogometa Markom Gatineauom.

Uz manekensku karijeru Brigitte se bavila i glumom, pa je poznata po svojoj ulozi u filmu "Policajac s Beverly Hillsa" s Eddijem Murpheyjem, a pojavila se i u spotu Michaela Jackosna "Liberian Girl".

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Mine Sovtić - 2 Vjenčanje Mine Sovtić - 4 Vjenčanje Mine Sovtić - 3 Vjenčanje Mine Sovtić - 1 +15 Vjenčanje Mine Sovtić - 5 Celebrity Udala se kći jedne od najseksepilnijih glumica bivše Jugoslavije, od mame je naslijedila sve najbolje!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 +12 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica raskopčala prsluk i pokazala da ispod ne nosi ništa, a vruće hlačice začinile su cijeli outfit!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene