"Lutka s naslovne strane"

Nives u badiću koji malo toga pokriva pokazala kako je izgledala prije 13 godina: "Pronađi razliku!"

Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus +19 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus prisjetila se jedne od naslovnica koje je krasila davne 2009. godine i pokazala svojim obožavateljima kako je tada izgledala.

Nives Celzijus svojom je posljednjom objavom na Instagramu obožavatelje odlučila vratiti u prošlost, točnije u 2009. godinu, kada je osvanula na naslovnici njemačkog magazina FHM, i pokazati kako je onda izgledala.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

"Pronađi razliku", napisala je Nives uz fotografiju na kojoj leži na plaži u bikiniju čiji gornji dio malo toga prekriva, a u kojem je pozirala davnih dana u spomenutom magazinu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Wow seksi", "Savršena uvijek", "Ljepotica", "Lutka s naslovne strane", "Predobro izgledaš", "Sad si još bolja", "Bomba i tad i sad", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Nives je ovo ljeto svojim obožavateljima začinila brojnim fotkama u minijaturnim bikinijima, a nedavno je na svojem profilu na Instagramu objavila nešto drugačiju fotografiju. Na njoj pozira u bijelom pripijenom kombinezonu u kakvom je još nismo vidjeli, i to u pozi čučnja u kojoj je njezina bujna pozadina došla u prvi plan.

"Taj pogled ispod obrva..." napisala je Nives uz fotografiju.

"Wow, sexy", "Poza je savršena", "Prelijepa i predivna lutkica", "Imaš tako opasan, izazovan pogled, baš seksepilan", "Ljubice obaraš", "Stvarno opasno", "Bravo ljepotice", "Kakvu guzu imaš", "Goriš ljepoto", "Savršen pogled", zaključili su njezini obožavatelji.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Elton John - 8 Elton John - 1 Elton John - 7 Elton John - 6 +17 Elton John - 5 Celebrity Što to radi slavni glazbenik? Legendarnog pjevača paparazzi uhvatili u nezgodnom trenutku dok je uživao na jahti

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Belluci Monica Belluci Monica Belluci i Vincent Cassel - 5 Monica Belluci i Vincent Cassel +22 Monica Belluci i Vincent Cassel - 4 Nekad i sad Pojavio se seksi video koji je samo potvrdio titulu prirodne ljepotice za glumicu koju već godinama zovu najljepšom na svijetu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene