jedna od najljepših voditeljica

Moniku Kravić rijetko viđamo otkako se povukla sa malih ekrana, ali u zadnjem izlasku nije prošla ispod radara!

Monika Kravić Olujić Monika Kravić Olujić Marko Lukunić/Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Olujić - 4 Monika Olujić - 1 Monika Olujić - 3 Monika Olujić - 5 Mirna Maras Batinić i Monika Kravić Olujić - 5 Monika Kravić Olujić Monika Kravić Olujić Monika Kravić Olujić Fran Olujić sa sinom Ivanom - 1 Fran Olujić sa sinom Ivanom - 2 +15 Fran Olujić sa sinom Ivanom - 3 Galerija

Monika Olujić zadnjih se nekoliko godina rijetko pojavljuje u javnosti, a posljednju fotografiju na društvenim mrežama objavila je prije godinu dana.

Bivša voditeljica Monika Kravić Olujić pojavila se u jednom zagrebačkom hotelu gdje je prisustvovala na proslavi rođendana svoje prijateljice.

Fotografiju je objavila Mirna Maras Batinić na svom Instagram profilu, a na njoj Monika pozira nasmiješena u rozoj košulji i crnim trapericama.

Kosu je svezala u niski rep, a na nogama su se isticale crne čizme na petu. U ležernom outfitu istaknula je svoju vitku figuru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras)

Zadnji puta imali smo je priliku vidjeti u listopadu ove godine kada se pojavila na premijernom izdanju festivala ljepote Beautyfest, koje je održano u hotelu Esplanade Zagreb u organizaciji portala zadovoljna.hr.

Podsjetimo, Kravić je stekla slavu u prvom talent showu u Hrvatskoj "Story Super Nova" i početkom 2000-ih bila je jedno od omiljenih televizijskih lica.

Iz javnosti se povukla nakon udaje za sina Zdravka Mamića, Marija, 2003. godine, a 2017. doznalo se za njihov razvod. Bivši supružnici zajedno imaju dvojicu sinova, Jakova i Josipa.

Monika je drugu sreću pronašla s odvjetnikom Franom Olujićem za kojeg se udala u svibnju 2021. godine, a pet mjeseci kasnije zajedno su dobili i sina Ivana.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden Neda Ukraden i kći Jelena Bilbija Minović Neda Ukraden - 4 Neda Ukraden - 5 +27 Neda Ukraden - 6 Zanimljivosti Neda Ukraden pozirala u zagrljaju svima dobro poznatog muškarca: "Našla sam i ja svog djedicu!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 9 Lidija Bačić +25 Lidija Bačić - 1 Celebrity Lile je uvukla svoje raskošne dijelove tijela u crni kombinezon, no jedan dio ipak je izmaknuo kontroli: "Bog ti je sve dao, ljepotice"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene