Obarala je s nogu

Prije 30 godina tepali su joj da nema ljepše glumice od nje, a onda se suočila s dijagnozom koja joj je promijenila izgled i život

Michael Douglas (Foto: IN Magazin) Michael Douglas (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Douglas (Foto: IN Magazin) Kathleen Turner (Foto: Getty) Kathleen Turner (Foto: Getty) Kathleen Turner (Foto: Getty) Michael Douglas (Foto: Screenshot) Michael Douglas (Foto: Profimedia) Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) +0 Kathleen Turner (Foto: Getty) Galerija

Michaela Douglasa i Kathleen Turner uskoro ćemo ponovno gledati zajedno, i to u seriji "The Kominsky Method" u kojoj će glumiti bivše supružnike. Kathleen se svi sjećaju po ljepoti i plavim uvojcima, no sve se promijenilo kad se povukla iz javnosti zbog zdravstvenih problema.

Legendarni holivudski glumac Michael Douglas sastao se ponovno sa svojom dugogodišnjom kolegicom i filmskom partnericom Kathleen Turner, i to zato što će se ponovno naći zajedno pred kamerama u njegovoj hit-seriji  "Metoga Kominskoga".

Pogledaj i ovo Catherine Zeta-Jones i Michael Dougles Pobijedili predrasude U njihovu ljubav ispočetka nitko nije vjerovao, a on joj je rekao da će biti otac njene djece čim ju je upoznao!

76-godišnji Michael i 66-godišnja Kathleen zajedno su se prvi put pojavili u filmu "Lov na zeleni dijamant" 1984. godine i u njegovu nastavku godinu dana kasnije, u kultnom filmu "Dragulj s Nila" i crnoj komediji "Rat ruža" 1989. godine i u to su vrijeme bili jedan od najpopularnijih filmskih parova.

Koliko su se od tih vremena promijenili i kako danas izgledaju, pogledajte ovdje.

U seriji na kojoj sada rade Kathleen će glumiti Michaelovu bivšu suprugu, a u razgovoru za People priznala je da joj to nije bio baš nikakav problem te se osvrnula na njihov odnos.

"Michael i ja smo oduvijek bili prijatelji i bilo je zabavno vratiti se ponovno u ritam našeg rada", izjavila je Kathleen.

Kathleen je nekada nosila titulu jedne od najljepših glumica Hollywooda, lijepim licem i plavim uvojcima obarala je s nogu na filmskim platnima, a istovremeno se nosila sa zdravstvenim problemima o kojima je javnost malo toga znala, a na kraju ju je zbog toga i osuđivala.

Početkom 90-ih njezina je karijera poljuljana nakon što joj je dijagnosticiran reumatoidni artritis i nakon što su joj liječnici rekli da nikada više neće moći hodati. Ne želeći prihvatiti tu vijest, potražila je drugo liječničko mišljenje i pronašla snagu da se nastavi baviti onime što najviše voli i ne odustane od života. No lijekovi koje je morala uzimati učinili su svoje i njezin se izgled počeo drastično mijenjati. Danas priznaje kako joj je u to vrijeme bilo apsolutno nevažno kako izgleda i nije se time opterećivala. 

Ljudi su i tada bili okrutni, optuživali ju da se odala alkoholu, što tada nije bilo točno, međutim kasnije se pod velikim pritiskom odala tom poroku kako bi ublažila bol. U svojoj autobiografiji koju je objavila 2008. godine priznala je da je počela piti jer su joj lijekovi pomutili pamet i da se s vremenom sve otelo kontroli, a 2002. godine krenula je na odvikavanje. 

"Metoda Kominskoga" jedan je od njezinih posljednjih projekata u nizu jer glumom se još bavi aktivno, a sudeći prema reakcijama gledatelja i struke, i jedan od najuspješnijih.

"Metoda Kominskoga" za mene je projekt strasti i nevjerojatno mi je vidjeti tako dobar odaziv publike i dobre reakcije kritičara. Uzbuđen sam što imam priliku dovršiti ovu priču njezinim posljednjim poglavljem", izjavio je izvršni producent serije Chuck Lorre u srpnju prošle godine za Hollywood Reporter.

O uspjehu serije, koja se počela prikazivati 2018. godine, svjedoči i to da je nagrađivana Zlatnim globusom, a posljednja sezona premijerno bi trebala biti prikazana u svibnju ove godine.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene