godine su ostavile traga

Prošlo je 10 godina otkako je utjelovio Teda Mosbyja u hit-seriji, otada se dosta promijenio, a danas njeguje i drugačiji imidž!

Josh Radnor Josh Radnor YouTube/Screenshot 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Radnor Josh Radnor Josh Radnor Josh Radnor Josh Radnor - 1 Josh Radnor - 2 Josh Radnor - 3 Josh Radnor - 5 Josh Radnor - 6 Josh Radnor - 7 +18 Josh Radnor - 8 Galerija

Josh Radnor proslavio se kao Ted Mosby u seriji "Kako sam upoznao vašu majku", a od tada se dosta promijenio.

Američki glumac Josh Radnor (49) najpoznatiji je po ulozi arhitekta Teda Mosbyja u popularnoj humorističnoj seriji "Kako sam upoznao vašu majku", u kojoj njegov lik prepričava cijelu priču o potrazi za majkom njegove buduće djece.

Serija se snimala od 2005. do 2014. godine, a Ted, odnosno Josh se od tada dosta promijenio. Osim što su godine ostavile traga na njegovu licu i kosi, koja je gotovo potpuno posijedjela, promijenio je i imidž i sada ima gustu bradu.

Glumac je ovog tjedna u New Yorku dao intervju s kolegom Itamarom Mosesom, s kojim glumi u kazališnoj predstavi, a kako sada izgleda pogledajte u našoj galeriji.

Radnor je početkom ove godine uplovio u bračnu luku s kliničkom psihologinjom Jordanom Jacobs koju je upoznao na meditaciji zvukom u veljači 2022. godine.

Par se vjenčao 6. siječnja na imanju Cedar Lake u dolini Hudson u New Yorku, a ceremoniju nije pokvarila niti snježna mećava.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Josh Radnor (@joshradnor)

Josh danas pretežito glumi u kazalištu, a još neke od zapaženih uloga ostvario je u filmovima "Liberal arts", "Happythankyoumoreplease" i "Not Another Teen Movie". Osim glumom, bavi se i režijom, a također je i glazbenik.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo sa sinovima Janom i Gašparom Ante Gelo sa sinovima Janom i Gašparom Ante Gelo s Vesnom Dragojević i sinovima Janom i Gašparom Ante Gelo - 1 +9 Ante Gelo - 2 Celebrity Jedan od naših najpoznatijih glazbenika ponosno pozirao sa svojim sinovima, s njihovom majkom razišao se prošle godine zbog nove ljubavi  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Partner Ive Jerković Iva Jerković s ocem Iva Jerković - 1 Iva Jerković - 2 +25 Iva Jerković - 3 Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica objavila rijetku fotografiju svojeg partnera, kojeg je godinama uspješno skrivala od javnosti: "Najbolji muškarac na svijetu!"  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene