Kriva odluka

Pogledajte kako danas izgleda zvijezda serije Inspektor Rex: Bio je miljenik publike, a evo zašto je napustio ulogu detektiva!

Tobias Moretti - 6 Tobias Moretti - 6 Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tobias Moretti - 6 Tobias Moretti - 1 Tobias Moretti - 9 Tobias Moretti Tobias Moretti - 10 Tobias Moretti - 12 Tobias Moretti Tobias Moretti Tobias Moretti Tobias Moretti +6 Tobias Moretti - 2 Galerija

Tobias Moretti proslavio se kao detektiv Richard Moser u seriji "Inepektor Rex", a tu ulogu kasnije nije uspio nadmašiti nijednom drugom.

Austrijski glumac Tobias Moretti (64) javnosti je najpoznatiji iz kultne kriminalističke serije "Inspektor Rex" u kojoj j četiri godine glumio detektiva Richarda Mosera.

Kao prvi vlasnik slavnog njemačkog ovčara, Moretti je osvojio najviše simpatija publike, a seriju je napustio jer je htio raditi na novim angažmanima. To se pokazalo kao loša odluka, jer nijedna od njegovih kasnijih uloga nije uspjela nadmašiti onu detektiva Mosera.

Moretti je završio studij kompozicije na Sveučilištu za glazbu i scenske umjetnosti u Beču, a satove glume je imao u školi Otto Falckenberg u Münchenu.

Od 1997. godine je u sretnom braku sa sviračicom oboe Julijom te imaju troje djece. Uz glumu i glazbu, sa suprugom vodi i obiteljsko gospodarstvo u Innsbrucku, na kojem uzgajaju stoku za meso i proizvode organske proizvode.

Kako Tobias Moretti izgleda danas i koliko se promijenio otkako smo ga gledali kao Richarda Mosera, pogledajte u galeriji.

Serija "Inspektor Rex" prvi put je emitirana prije 29 godina, a osvojila je simpatije i odraslih i djece zbog svog glavnog junaka na kojeg rijetko tko ostaje imun.

U središtu radnje je je njemački ovčar Rex, koji pomaže uhvatiti zločince, a jedina slaba točka su mu žemlje i redovito ih krade drugima. Njegovi vlasnici tijekom godine su se mijenjali, ali on je ostao kroz sve sezone. Barem se tako činilo gledateljima, jer prema informacijama sa snimanja Rexa su glumila tri njemačka ovčara: Reginald von Ravenhorst, Rhett Butler i Henry.

Seriju "Inspektor Rex" pratite svakodnevno u programu Dome TV u poslijepodnevnim satima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić Peco Silvia Dvornik i Sandro Jelavić Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 6 Silvia Dvornik +25 Marko Pecotić i Silvia Dvornik Celebrity Pecina Silvia pozirala u prisnom zagrljaju mladog političara i sina našeg legendarnog pjevača

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt - 1 Shiloh Jolie-Pitt - 2 Shiloh Jolie-Pitt - 3 Shiloh Jolie-Pitt - 4 +20 Shiloh Jolie-Pitt - 5 Celebrity Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene