Javnost izbjegava

Uloga u hit-seriji donijela mu je titulu jednog od najpoželjnijih muževa, a evo što radi i kako izgleda 20 godina kasnije

Ricardo Antonio Chavira - 2 Ricardo Antonio Chavira - 2 Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ricardo Antonio Chavira - 7 Ricardo Antonio Chavira - 1 Ricardo Antonio Chavira - 4 Ricardo Antonio Chavira - 10 Ricardo Antonio Chavira - 6 Ricardo Antonio Chavira - 8 Ricardo Antonio Chavira - 9 Ricardo Antonio Chavira - 5 Ricardo Antonio Chavira - 3 +0 Ricardo Antonio Chavira - 2 Galerija

Ricardo Antonio Chavira proslavio se u seriji "Očajne kućanice" u kojoj je tumačio lik Carlosa Solisa.

Američka serija "Očajne kućanice" bila je pravi hit u periodu od 2004. do 2012. godine kada se prikazivala, a i danas slovi kao jedna od najpopularnijih.

U njoj je jednu od glavnih uloga igrala slavna Eva Longoria, a mnogi se sjećaju i Ricarda Antonija Chavire, koji je tumačio ulogu njezina supruga Carlosa Solisa.

Pogledaji ovo Jesse Metcalfe Nekad i sad Pamtimo ga kao zgodnog vrtlara i ljubavnika iz hit-serije, otad je prošlo 20 godina, a evo kako izgleda danas!

Kemija između njih dvoje bila je tako jaka na malim ekranima da su obožavatelji i gledatelji navijali i da u stvarnom životu budu par, međutim bili su i ostali samo dobri prijatelji. Ona je u vrijeme snimanja serije bila u braku s košarkašem Tonyjem Parkerom, a on u dugogodišnjoj vezi s Marceom Dietzel s kojom se u međuvremenu vjenčao i danas slove kao jedan od najstabilnijih parova.

Ricardo se i nakon "Očajnih kućanica" nastavio baviti glumom, snimio je više filmova i televizijskih serija, a među uspješnijima je "Selena: The Series".

Pogledaji ovo Madison De La Garza Nekad i sad Sjećate se preslatke Juanite iz "Kućanica"? Evo kako izgleda danas, snašla ju je i tipična sudbina dječjih zvijezda

U javnosti ga nemamo priliku često vidjeti, ali danas izgleda poprilično drugačije nego u seriji, izgubio je nekoliko kilograma viška i riješio se bradice koja mu je u seriji bila zaštitni znak.

Kako Ricardo danas izgleda pogledajte u našoj galeriji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 +26 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Slavlje u domu Harisa Džinovića - 2 Slavlje u domu Harisa Džinovića - 3 Slavlje u domu Harisa Džinovića - 1 Slavlje u domu Harisa Džinovića - 4 +28 Haris Džinović - 3 Celebrity Pogledajte atmosferu s velike fešte u domu Harisa Džinovića, naseljem se orio veliki hit: ''Hoće da mi kažu s kim to spavaš...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene