"past ću u nesvijest"

Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus +20 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus pokazala je svojim pratiteljima na Instagramu novu tetovažu kojom je ukrasila svoje tijelo.

Nives Celzijus javila se svojim pratiteljima na Instagramu iz Njemačke, u kojoj boravi posljednjih nekoliko dana, a fotografija koju je objavila sve je dodatno zaintrigirala.

42-godišnja Nives na njoj je pozirala u pripijenom bodiju visokog izreza, u kojem je ponosno pokazala i jednu od posljednjih tetovaža u nizu kojima je ukrasila svoje tijelo, crtež maslinove grančice na boku.

"Jeste li upoznali moj novi tattoo?" napisala je uz fotografiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Savršena si", "Dobra tetovaža", "Stvarno dobar tatoo", "Predivno", "Jedva, ima puno lijepih stvari na ovoj slici", "Daaa, divna je", "Wow, past ću u nesvijest", "Slika govori više od riječi", "Vrhunska", komentirali su njezini pratitelji.

Nova tetovaža Nives Celzijus mi je:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus pokazala je svoju prirodnu ljepotu pa sve oduševila: "Bez filtera, filera, botoksa, to sam samo ja!"

Zanimljivo je da već jednu takvu tetovažu ima, i to s lijeve strane rebara, a bila je objavila i videozapis na kojem se vidi koji ju je gospodin tetovirao i da je na zakazani termin došla je u zelenoj haljini i tigrastim tangama koje su se vidjele dok se tetovirala.

Nives je nedavno na Instagramu pokazala sestru Mateju i kćer Taishu te im posvetila videozapis koji se sastojao od njihovih zajedničkih uspomena, a teško je ne primijetiti koliko sve tri nevjerojatno sliče. Njezini pratitelji pohvalili su njihov izgled, ali i odnos koji bi svatko volio imati.

Pogledaji ovo Nives Celzijus Nekad i sad Osvanula fotografija 17-godišnje Nives Celzijus, već tada je pozirala za naslovnicu časopisa!

''Uvijek i zauvijek'', napisala je Nives u opisu.

'Što ste slatke'', ''Prezgodne sve tri'', ''Još samo da Lu prohoda i potpune ste'', ''Predivno!'', neki su od komentara.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fin Affleck Fin Affleck - 5 Fin Affleck - 3 Fin Affleck - 2 +26 Fin Affleck - 1 Celebrity Potvrđeno je ono što se dugo šuškalo: Kći glumačkog para predstavila je svoje muško ime: ''Zdravo svima, ja sam...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian - 7 Kim Kardashian - 2 Kim Kardashian - 4 Kim Kardashian - 5 +26 Kim Kardashian - 6 Celebrity Prije 17 godina postala je slavna zbog eksplicitnog videa, a danas uživa u bogatstvu s obitelji čije prezime zna cijeli svijet

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene