zbog njega se gledalo!

Pamtimo ga kao zgodnog vrtlara i ljubavnika iz hit-serije, otad je prošlo 20 godina, a evo kako izgleda danas!

Jesse Metcalfe Jesse Metcalfe Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jesse Metcalfe - 13 Jesse Metcalfe - 1 Jesse Metcalfe - 8 Jesse Metcalfe - 7 Jesse Metcalfe - 6 Jesse Metcalfe - 5 Jesse Metcalfe - 4 Jesse Metcalfe - 2 Jesse Metcalfe - 10 Jesse Metcalfe - 4 +17 Jesse Metcalfe - 3 Galerija

Glumio je zgodnog vrtlara i ljubavnika Eve Longorije u ''Kućanicama'', a evo kako izgleda danas, 20 godina nakon serije koja je sve prikovala za male ekrane.

Američkog glumca Jesseja Metcalfea mnogi pamte po ulozi zgodnog vrtlara Johna Rowlanda i ljubavnika Gabrielle Solis, koju je utjelovila Eva Longoria iz ''Kućanica''.

Serija se emitirala od 2004. do 2012., ali on ju je napustio 2009. nakon što se pojavio u samo 30 epizoda.

Jesse je glumio mladog vrtlara s kojim je Gabriele varala svoga muža Carlosa, a za Jessejem su tada uzdisale mnoge žene koje su gledale seriju.

Njegova posljednja veza bila je s Corin Jamie-Lee Calf, a bliski izvori rekli su da se veza raspala jer su zaključili da je neće podići na višu razinu.

Prije nje Jesse je čak bio i zaručen s Carom Santanom i s njom je bio u vezi 10 godina. No njihova se veza raspala kad je počela pandemija. Kružile su priče da ga je prevarila sa starijim bratom Jareda Leta Shannonom Letom, ali te priče nikad nisu potvrđene.

U rujnu prošle godine glumca su fotografi uhvatili dok je na večeru vozio mlađahnu manekenku Josie Canseco, a postoji li među njima nešto više, još se ne zna.

Inače, Longoria se nedavno prisjetila snimanja s Jessejem te je otkrila da on zapravo nije bio prvi izbor. Naime, on je glumio tinejdžera, a ona udanu ženu.

"Nije prvotno trebao glumiti vrtlara. Trebao je jedan mlađi dečko, ali su uzeli Jesseja jer je imao 25 godina. Imao je 25 godina i glumio je 16-godišnjaka, a ja sam imala 27 godina i glumila sam 40-godišnjakinju. On i ja smo bili gotovo istih godina i s njim sam imala bolju kemiju na setu", rekla je.

Kako 45-godišnji Jesse izgleda danas, pogledajte u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jesse Metcalfe (@realjessemetcalfe)

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vida - 1 Ivana Vida - 2 Ivana Vida - 5 Ivana Vida - 6 +30 Ivana Vida - 7 Celebrity Domagoj Vida zasuo suprugu Ivanu skupocjenim rođendanskim poklonima, zbog kojih su joj potekle i suze: "Živim bajku!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Kidman - 26 Antonia Kidman - 23 Antonia Kidman - 22 Antonia Kidman - 16 +27 Antonia Kidman - 15 Celebrity Njezina sestra velika je holivudska zvijezda, a ona se bavi potpuno drugim poslom u kojem je također uspješna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene