i ona je odrasla!

Sjećate se preslatke Juanite iz "Kućanica"? Evo kako izgleda danas, snašla ju je i tipična sudbina dječjih zvijezda

Madison De La Garza Madison De La Garza Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Madison De La Garza i Demi Lovato Madison De La Garza Madison De La Garza - 1 Madison De La Garza i Demi Lovato Madison De La Garza i Demi Lovato Madison De La Garza - 2 Madison De La Garza - 3 Madison De La Garza - 4 Madison De La Garza - 5 Madison De La Garza - 6 +5 Madison De La Garza - 7 Galerija

Madison De La Garza utjelovila je Juanitu Solis u seriji "Kućanice" kada joj je bilo samo sedam godina, a danas joj je 21.

Američka glumica Madison De La Garza najpoznatija je po ulozi preslatke debeljuškaste djevojčice Juanite Solis u seriji "Kućanice".

U seriji je počela glumiti kada joj je bilo samo sedam godina, a danas joj je 21 i nije ju baš lako prepoznati.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Madi De La Garza (@maddelagarza)

Kao i mnoge dječje zvijezde, Madison je tijekom godina mala problema s porocima, a nedavno se na svojem profilu na Tik Toku pohvalila kako je trijezna već gotovo godinu dana.

Mnoge obožavatelje zanimalo je i s kojim se točno porocima borila, a Madison im je odgovorila kako iz privatnih razloga ne želi podijeliti svoju cijelu priču te je poručila da se nada kako to mogu poštovati.

U siječnju je na TikToku otkrila i da je prestala konzumirati marihuanu.

Madison je i mlađa polusestra pjevačice Demi Lovato, koja se također borila s raznim porocima te je 2018. zamalo umrla od predoziranja.

Polusestre su jako bliske i često dijele zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a Madison je čak glumila i mlađu verziju Demi u seriji "Sonny with a Chance".

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana i Mario Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 2 Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 1 Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 4 +26 Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 3 Celebrity Pogledajte trenutak kad su sestre Zaninović otkrile da su prevarile žiri: ''A sad da ja vama nešto kažem!''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić Goran Višnjić Annie Wersching i Goran Višnjić Annie Wersching i Goran Višnjić +32 Annie Wersching i Goran Višnjić Celebrity Goran Višnjić podijelio je rijetku fotografiju sa svojim najstarijim sinom kojeg inače vješto skriva od javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene