udaje se

Eminemova kći Hailie zbog oca je odmalena bila pod povećalom javnosti, a pogledajte u kakvu je ljepoticu izrasla!

Eminem Eminem Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Hailie Jade Scott Mathers - 7 Eminem i kći Hailie Eminem i kći Hailie Hailie Jade Scott Mathers - 2 Hailie Jade Scott Mathers - 1 Hailie Jade Scott Mathers - 3 Hailie Jade Scott Mathers - 4 Hailie Jade Scott Mathers - 5 Hailie Jade Scott Mathers - 6 Hailie Jade Scott Mathers +21 Hailie Jade Scott Mathers - 8 Galerija

Hailie Jade Scott Mathers jedino je biološko dijete slavnog repera Eminema, a uz nju ima i dvoje posvojene djece.

Eminemova kći Hailie Jade Scott Mathers, kojoj je reper posvetio brojne stihove, uskoro će stati pred oltar.

28-godišnja Hailie udaje se za svojeg dugogodišnjeg dečka Evana McClintocka, a ovaj tjedan je objavila fotografije sa svoje djevojačke zabave, od kojih je posebnu pažnju privukla jedna na kojoj pozira u bijelom bikiniju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

Na djevojačkoj zabavi pridružila joj se i starija sestra, 32-godišnja Alaina Scott Mathers, koju je Eminem posvojio 2004. godine, jer se njezina biološka majka, sestra njegove bivše supruge Kimberly Scott, nije mogla brinuti o njoj. Osim Alaine, glazbenik je posvojio i sina Stevieja Lainea, kojeg je njegova bivša supruga dobila s bivšim partnerom Ericom Hartterom.

Hailie je njegovo jedino biološko dijete, a dobio ju je u braku s Kim, koju je također često spominjao u pjesmama.

Eminem je jako blizak sa svojom djecom, no rijetko priča o svojem privatnom životu.

"Jako sam ponosan na Hailie", izjavio je Eminem 2020. u podcastu Hotboxin' With Mike Tyson, nakon što je njegova kći diplomirala psihologiju na Sveučilištu Michigan State.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

Hailie je odrasla u Detroitu sa svojim poznatim ocem i mamom Kim, a nedavno se u podcastu Just A Little Shady osvrnula na svoje djetinjstvo.

"Zabavno je osvrnuti se na prošlost, a sada kad sam odrasla sve mi se čini tako nerealno", rekla je Hailie.

Hailieini roditelji, Eminem i Kim svojevremeno su punili novinske naslove svojim burnim odnosom. Par je bio u vezi od srednje škole, 1996. su dobili Hailie, 1999. su se vjenčali, a već 2001. rastali. Za pet godina par je ponovno uplovio u bračnu luku, a za par mjeseci opet su se i rastali.

Slavni reper o kaosu u svom životu progovarao je kroz pjesme, a neke od najpoznatijih su "Kim", "Stan" i pjesma posvećena Hailie "Hailie's Song".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin +25 Melkior Bašić, Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović Celebrity Promjene u žiriju MasterChefa, evo tko napušta show: "Novoj postavi želimo super sezonu, vrijeme je za nove izazove…''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 5 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 4 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 2 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 1 +30 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković s djecom - 3 Celebrity Suprugu Andreja Plenkovića nismo imali priliku vidjeti od 2019. godine, a zbog njezina zadnjeg poteza svi se pitaju samo jedno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene