posvojio nećakinju

Kontroverzni reper spasio ju je od teške obiteljske situacije i odgojio kao vlastitu kćer, a sada ne može biti ponosniji na nju!

Alaina Marie Scott Alaina Marie Scott Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Alaina Marie Scott - 2 Alaina Marie Scott - 3 Alaina Marie Scott - 1 Alaina Marie Scott - 4 Alaina Marie Scott - 5 Alaina Marie Scott - 6 Eminem (Foto: AFP) Eminem (Foto: AFP) Eminem (Foto: AFP) +0 Alaina Marie Scott Galerija

Alaina Marie Scott objavila je niz fotografija sa svog vjenčanja na Instagramu i oduševila svoje pratitelje.

Eminemova najstarija kći Alaina Marie Scott izrekla je sudbonosno da svom dugogodišnjem dečku Matteu Molleru

Sretnom vijesti pohvalila se na svom Instagram profilu u nizu fotografija sa svečane ceremonije. 

"Deveti lipnja 2023. jednostavno jedan od najboljih dana u mom životu, u ovom životu i u sljedećem, moja će duša uvijek pronaći tvoju", napisala je u opisu.

Imala je vjenčanicu sirena kroja s neobičnim detaljima po sebi, a na glavi je nosila i dugački veo. Kosu su ispunjavale kovrče, a do izražaja je dolazio i blještavi rajf. Mladoženja je nosio crno-bijelo elegantno odijelo, a kao modni dodatak imao je sunčane naočale.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alaina Marie (@alainamariescott)

U komentarima ispod objave mnogi su im uputili mnoštvo čestitki.

Inače, na vjenčanju joj se pridružila i njezina mlađa sestra Hailie Jade koja je bila jedna od djeveruša, a mladenku je do oltara dopratio ponosni otac Eminem. 

U prosincu 2021. godine objavili su na društvenim mrežama vijest o zarukama.

"Ovaj trenutak. Ovaj život. Sto puta ponavljam "da". Volim te", napisala je tada u opisu fotografije na kojoj je Matt kleknuo pred njom.

Glazbenik je Alainu posvojio 2004. godine, a njezina biološka majka je sestra blizanka Eminemove bivše žene Kimberly Scott. Osim Alaine, glazbenik je posvojio sina Stevieja Lainea, kojeg je njegova bivša supruga dobila s bivšim partnerom Ericom Hartterom.

Osim dvoje posvojene djece, Eminem ima i 25-godišnju biološku kći Hailie Jade Mathers, a dobio ju je u braku s Kim. Kimina sestra Dawn preminula je 2016. godine od predoziranja, a Eminem je još ranije pričao kako je preuzeo potpuno skrbništvo nad svojom nećakinjom s kojom je bio oduvijek blizak.

"Alaina je dio mog života još otkako se rodila. Kim i ja smo brinuli o njoj i živjela je dugo s nama", rekao je glazbenik u jednom intervjuu.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Virginia Mihajlović - 1 Virginia Mihajlović - 2 Virginia Mihajlović - 3 Virginia Mihajlović - 4 +32 Virginia Mihajlović - 8 Celebrity Udala se kći pokojnog nogometaša i trenera Siniše Mihajlovića, svom ocu počast je odala na poseban način!

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 6 Eva Longoria - 5 Eva Longoria - 4 Eva Longoria - 3 +35 Eva Longoria - 1 Celebrity Dugo se borila s viškom kilograma, a sada joj u kožnoj minici zavide i upola mlađe žene!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene