Već je toliko prošlo

Sjećate se ekipe kultnog "Povratka u budućnost"? Evo kako izgledaju i što rade 38 godina kasnije!

Film Povratak u budućnost - 3 Film Povratak u budućnost - 3 Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Lloyd, Michael J. Fox, Lea Thompson i Tom Wilson Film Povratak u budućnost - 3 Film Povratak u budućnost - 2 Film Povratak u budućnost - 1 Michael J. Fox i Christopher Llyod u filmu ''Povratak u budućnost'' - 5 Michael J. Fox i Christopher Llyod u filmu ''Povratak u budućnost'' - 4 Michael J. Fox i Christopher Llyod u filmu ''Povratak u budućnost'' - 3 Michael J. Fox i Christopher Llyod u filmu ''Povratak u budućnost'' - 2 Michael J. Fox - 2 Michael J. Fox - 3 +8 Michael J. Fox - 1 Galerija

Film "Povratak u budućnost" izaziva veliku godinu i 38 godina nakon svoje premijere, a njegovi obožavatelji ovih su dana imali dodatni razlog za sreću jer su se njihovi omiljeni likovi našli na istom mjestu.

Glumačka postava kultnog filma "Povratak u budućnost" pojavila se zajedno na konvenciji obožavatelja u Portlandu koja je organizirana povodom 38 godina od njegove premijere.

Pogledaj i ovo Michael J Fox, Christopher Lloyd (Foto: Profimedia) Legende! Evo kako zvijezde filma "Povratak u budućnost" izgledaju nakon 36 godina, objavili su novu zajedničku fotku!

Zajedničkim susretom na društvenim se mrežama pohvalila danas 61-godišnja Lea Thompson, 61, koja je igrala ulogu Lorraine u prva dva filma franšize, podijelivši dirljivi selfie s dragim joj kolegama, 61-godišnji Michael J. Fox, 84-godišnji Christopher Lloyd, i 63-godišnji Tom Wilson.

"Wow, iskreno danas sam najbolje provela sa svojom obitelji. Toliko zabavnih trenutaka s obožavateljima", napisala je Lea uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lea Thompson (@lea_thompson)

Christopher je u filmu utjelovio Doca Browna u sva tri nastavka filma, a glavnu ulogu Martyja uz njega imao je Michael J. Fox kojemu je sa samo 28 godina dijagnosticirana Parkinsonova bolest, a s kojom se i danas hrabro bori. Kasnije je prekinuo glumačku karijeru i 2000. osnovao Zakladu Michaela J. Foxa za istraživanje Parkinsonove bolesti kako bi pomogao u financiranju potrage za lijekom.

Fox je rekao da je najteži dio njegove dijagnoze bio "boriti se s neizvjesnošću" i da je svoju dijagnozu držao u tajnosti godinama jer "nisam znao može li se publika smijati ako zna da se mučim".

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene