Ovo je tako lijepo vidjeti!

Emotivan susret legendi poslije 35 godina: Evo čime su rasplakali publiku, koja ih i danas obožava!

Povratak u budućnost Povratak u budućnost Profimedia 1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Michael J. Fox i Christopher Llyod - 2 Michael J. Fox i Christopher Llyod - 3 Michael J. Fox i Christopher Llyod - 4 Michael J. Fox i Christopher Llyod - 5 Michael J. Fox i Christopher Llyod - 6 Michael J. Fox i Christopher Llyod u filmu ''Povratak u budućnost'' - 1 Michael J. Fox i Christopher Llyod u filmu ''Povratak u budućnost'' - 2 Michael J. Fox i Christopher Llyod u filmu ''Povratak u budućnost'' - 3 Michael J. Fox i Christopher Llyod u filmu ''Povratak u budućnost'' - 4 Michael J. Fox i Christopher Llyod u filmu ''Povratak u budućnost'' - 5 +27 Michael J. Fox i Christopher Llyod - 1 Galerija

Slavni dvojac iz filma ''Povratak u budućnost'' Michael J. Fox i Christopher Llyod raznježili su fanove zajedničkim pojavljivanjem nakon dugo vremena.

Prošlo je 37 godina od izlaska prvog blockbustera ''Povratak u budućnost'' koji je imao dva nastavka.

Pogledaj i ovo Michael J. Fox i Christopher Lloyd (Foto: Profimedia) Opet zajedno Zvijezde legendarnog filma sastale se 33 godine kasnije, omiljenog Martyja ni teška bolest nije shrvala

Proteklog vikenda, u New Yorku se održavao festival Comic Con na kojem se, između ostalog, održavaju i razni paneli, a na jednom od njih sudjelovale su i zvijezde ovog filma.

Michael J. Fox prvi je izašao na pozornicu festivala Comic Con uz ogroman pljesak, ali navijanje okupljene publike potaklo je da mu se na pozornici pridruži i Christopher Lloyd.

Filmski dvojac ostavio je mnoge gledatelje u suzama dok su se oni grlili pred obožavateljima.

Odgovarajući na pitanja o filmu, Michael je proglasio svog kolegu kao genija i rekao da su na setu odmah imali kemiju.

"Marty McFly u ''Povratku u budućnost'' je najcool tinejdžer u povijesti kinematografije. Gledati ga kako ovako grli Christophera Lloyda je tako lijepo'', napisao je jedan pratitelj na Tweeteru.

''Povratak u budućnost'' prvi se put pojavio na velikom platnu 1985. prije nego što se vratio u dva nastavka 1989. i 1990.

Film je pratio Martyja kako putuje kroz vrijeme u Docovom vremenskom stroju, posjećujući 1955. kako bi poništio veliku grešku koja je spriječila njegove roditelje da se zaljube.

Tematika filma privukle je brojne tinejdžere tih godina pred male ekrane, a legendarni glumci ostali su zapamćeni sve do danas.

Međutim, Michael se već godinama bori s teškom dijagnozom.

Već 30 godina, Fox živi s Parkinsonovom bolešću koja mu je dijagnosticirana 1991. godine dok je imao samo 29 godina.

Vijest je tajio dugih 7 godina, ali kad je 1998. godine odlučio progovoriti o ovoj bolesti za koju nema lijeka, ostatak života odlučio je posvetiti širenju svijesti o ovoj bolesti i doniranju novaca za istraživanja o njoj.

Bolest ga nije spriječila da ostane s ljubavi svog života Tracy Pollan s kojom ima i četvoro djece, a nakon dijagnoze glumio je u svega nekoliko filmova i serija.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 +32 Jelena Karleuša - 6 Celebrity Samo na prvi pogled pristojno obučena: Ovako tanki konci koji pridržavaju grudi još nisu viđeni!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović, Branko Ivanda +24 Bojana Gregorić Vejzović Celebrity Bojana Gregorić-Vejzović na meti sličnih komentara zbog posljednje fotografije koju je objavila, svi su isto primijetili!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene