Već tada je bila posebna!

Josipa Lisac prisjetila se kako je izgledala u svojim tridesetima, a pogledajte i kako se mijenjala tijekom godina

Josipa Lisac Josipa Lisac PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Lisac +0 Josipa Lisac (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Galerija

Josipa Lisac na Instagramu je objavila svoju fotografiju iz 1982. godine.

Naša glazbena diva Josipa Lisac (71) na sceni je prisutna više od 50 godina i tijekom tog vremena publiku je, osim pjesmama, neprestano uveseljavala i svojim stajlinzima.

Pogledaj i ovo Mickey Rourke (Foto: Profimedia) velika šteta! Baš je teško gledati što je učinio od sebe, a nekad je mamio uzdahe svojom ljepotom i seksi scenama

Uvijek ekscentrična i drugačija od drugih, Josipa stil nije promijenila od samih početaka svoje karijere, ali zato je često mijenjala frizure i boju kose, a sada se na svojem Instagramu prisjetila kako je izgledala u svojim ranim tridesetima.

Objavila je fotografiju iz 1982. godine koju je snimio Željko Koprolčec, a već tada bila je posebna i svoja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Josipa Lisac (@josipa_lisac)

"Ovo mi je jedna od Vaših najljepših fotki", "Predivna", "Diva jednom, diva uvijek!", "Najljepša naša Josipa", pisali su joj pratitelji koje je oduševio njezin izgled na fotki staroj 39 godina.

Josipa je tada već bila dobro poznato lice na domaćoj sceni. Prvi nastup imala je sa samo deset godina kada je pjevala u Dječjem zboru Radiotelevizije Zagreb, a 1967. postala je pjevačica grupe O'Hara, no prekretnica u karijeri dogodila joj se kada je upoznala svojeg mentora i ljubav života Karla Metikoša.

Njihov prvi susret dogodio se 1971. godine, kada je Josipi bilo samo 19 godina, a Karlo je tada već bio uspješan glazbenik i izjavio je kako je odmah osjetio da je ona izvanserijska i da zaslužuje njegovu pažnju. To se dogodilo i Josipi, koju je Karlo osvojio na prvi pogled.

Zajednički život započeli su dvije godine kasnije kada je nastao i njihov album "Dnevnik jedne ljubavi", koji do danas slovi za jedno od najboljih rock-ostvarenja domaće diskografije, što je potvrđuje i Porin za antologijsko ostvarenje hrvatske glazbe koji je Josipi za taj album dodijeljen 2015. godine.

Iako se nikad nisu vjenčali, bila je to ljubav o kojoj se i danas priča, a nije prestala ni nakon njegove iznenadne smrti 10. prosinca 1991. godine.

Od tada Josipa svaku svoju pjesmu i uspjeh posvećuje svojoj nikad preboljenoj ljubavi, a od 1992. godine svaku je obljetnicu Karlove smrti obilježila i koncertom njemu u čast, što je ove godine prvi put bila primorana preskočiti zbog pandemije koronavirusa.

Još Josipinih fotografija potražite u našoj galeriji, u kojoj možete pogledati i kako se mijenjala tijekom karijere.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Celebrity Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene