Kao djevojčica

Rozga se ni prije 14 godina nije skidala iz ultrakratkih haljinica, obline su i tad bile u prvom planu, a mnogi kažu da je danas još i ljepša!

Jelena Rozga Jelena Rozga Petar Galebov Jelena Rozga/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga - 8 Jelena Rozga - 9 Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga i Petar Grašo +6 Jelena Rozga - 2 Galerija

Jelena Rozga je na jednom zagrebačkom koncertu 2008. godine pokazala bujne atribute i vitku liniju i to u ultrakratkoj haljini koja joj je pristajala kao salivena.

Jelena Rozga je i prije 14 godina žarila i palila glazbenim pozornicama čemu svjedoče i fotografije nastale na jednom koncertu u zagrebačkom Domu sportova koje su se pojavile nakon toliko godina.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

Jelena je tada imala 31 godinu, a zablistala je u kratkoj bijeloj haljinici koja joj je pristajala kao salivena i istaknula je njenu bujnu pozadinu i noge, a slične modele voli nositi i danas.

Svojim seksepilnim modnim kombinacijama Jelena naglašava svoje bogate atribute, a koje često dijeli na društvenim mrežama. Na Instagramu je tako objavila fotografiju na kojoj pozira nasmiješena s podignutom rukom i pogledom u daljinu, odjevena u crnu suknju s prorezom na koju je kombinirala zanimljiv crni bodi s opasnim dekolteom koji je ukrao sve poglede pratitelja.

"U godinama koje su iza mene proletjele puno toga sam naučila. Naučila sam da nagrada za trud prije ili kasnije dođe, naučila sam da se ne treba uzrujavati zbog nebitnih stvari, ali naučila sam i da se samo i jedino za ljubav vrijedi boriti. 'Samo se ljubit isplati' nije samo ime nove pjesme već i geslo pod kojim živim, i princip od kojeg ne odustajem", poručila je Rozga ispod objave.

Inače, Jelena je nedavno ekipi s Radio Dalmacije otkrila i da jedva čeka povratak u rodni grad.

"Selim se u Split nakon zagrebačkog koncerta. Nedostaju mi moj grad, moja obitelj i prijatelji. Nedostaje mi sjesti na rivu, gledati u more i guštati. Nisam nikad duže u komadu bila u Zagrebu, a da pritom ne mogu pobjeći na koji dan u svoj Split", zaključila je pjevačica.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Mira Zeljković Nives Celzijus i Mira Zeljković Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 +27 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus pokazala majku koju ne viđamo često, a u snimci koju je objavila javno ju je i pohvalila!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i Božidarka Božidarka Frajt Bojana Gregorić Vejzović, Branko Ivanda Bojana Gregorić Vejzović +21 Bojana Gregorić Vejzović Zanimljivosti Bojana Gregorić objavila rijetku fotografiju s majkom čija je divna gesta iz prošlosti otkrivena u komentarima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene