Odali je!

Bojana Gregorić objavila rijetku fotografiju s majkom čija je divna gesta iz prošlosti otkrivena u komentarima!

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i Božidarka Božidarka Frajt Bojana Gregorić Vejzović, Branko Ivanda Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović +13 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Galerija

Bojana Gregorić Vejzović povodom majčina 81. rođendana napisala je dirljivu objavu na svom profilu na Instagramu.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović objavila je fotografiju svoje majke i također glumice Božidarke Frajt, koja slavi 81. rođendan.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović već gradi i karijeru! Sin Bojane Gregorić napunio je 18 godina, ponosna mama to nije propustila obilježiti: "Ja sam na rubu suza!"

Ispod fotografije na kojoj Božidarka pozira nasmiješena Bojana je napisala:

"Osamdeset prvi… olalaa! Živio mamek!"

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

U komentarima joj se javila glumica Nataša Janjić Medančić, koja je dodala: "Divna Boža, čestitam od srca", a nadovezala se i pjevačica Nina Badrić: "Prekrasna žena, živjela još dugo."

Objava je skupila gotovo 3000 lajkova, a u komentarima su i ostali Bojanini pratitelji zaželjeli njezinoj Božidarki najljepše želje. 

Glumica Sementa Rajhard ostavila je emotikon srca, a pjevačica Elis Lovrić poručila je nešto drugačije: "Zagrli divnu mamu od mene i reci da se sjećam kako me ohrabrivala kad sam primljena na glumu na Akademiju, puno mi je to značilo."

Inače, Bojana je ljubav prema glumi naslijedila od svoje majke. Božidarka je ostvarila brojne televizijske i kazališne uloge, a glumiti je počela još s 19 godina. 

Bojanu je dobila u braku s producentom Borisom Gregorićem, od kojeg se kasnije razvela. Bio joj je to drugi brak, a iz prvog braka ima sina Tomislava. 

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin sa sinom Gabrielom Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin +20 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 5 Celebrity Chef Vuki objavio fotografiju kojoj je zbilja teško odoljeti pa napisao: ''Najdragocjenija stvar na svijetu!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga i Matija Cvek - 1 Jelena Rozga +25 Jelena Rozga Celebrity Rozga u tijesnom bodiju istaknula raskošne grudi, a mnogi su nakon viđenog zaključili samo jedno!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene