Osmijeh koji obara!

Chef Vuki objavio fotografiju kojoj je zbilja teško odoljeti pa napisao: ''Najdragocjenija stvar na svijetu!''

Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin sa sinom Gabrielom Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 5 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 4 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 3 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 1 Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić +14 Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić Galerija

Stjepan Vukadin objavio je na Instagramu preslatku fotografiju sa sinom Gabrijelom i raznježio svoje pratitelje.

Naš kulinarski chef i član showa "MasterChef" Stjepan Vukadin raznježio je svoje brojne pratitelje na Instagramu, i to fotografijom na kojoj pozira sa sinom Gabrijelom u naručju.

Pogledaj i ovo Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Spojio ih je show Pogledajte kako izgledaju privatna druženja omiljenog trojca iz MasterChefa, ne bi vas trebalo iznenaditi gdje su se okupili!

"Njegov osmijeh najdragocjenija je stvar na svijetu!" napisao je Stjepan uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stjepan Vukadin♥🔪♥ (@chef_vuki)

"Isti chef Vuki", "Slađe dijete nisam vidjela", "Osmijeh koji obara, slični ste baš jako", "Presladak je i ima najljepši osmijeh. Naravno, lijep na tatu", "Bit će kuhar kad odraste ili nogometaš, što bude, to je sve dobro", "Divni ste, a on kao bombončić", "Vaša kopija, presladak", "Prekrasan, šećer", samo su neki od komplimenata koje je dvojac dobio.

Mališan nevjerojatno nalikuje na Stjepana, a chef se nedavno pohvalio da mali Gabriel nosi MasterChef pregaču koja je čak bila i personalizirana pa je iznad poznatog znaka pisalo ''Gabriel''.

Stjepan je sina dobio 2020. godine sa suprugom Katarinom, s kojom se vjenčao u studenom 2019. godine, a na njegovu profilu može se pronaći i nekoliko njihovih zajedničkih fotografija.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga i Matija Cvek - 1 Jelena Rozga +25 Jelena Rozga Celebrity Rozga u tijesnom bodiju istaknula raskošne grudi, a mnogi su nakon viđenog zaključili samo jedno!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston +5 Jennifer Aniston Celebrity Aniston u sićušnom grudnjaku pokazala gotovo sve, s 53 godine razgolitila se više nego ikad prije, pogledajte nevjerojatne fotografije!

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene