Kakve noge!

Bojana Gregorić Vejzović zbog ovog izdanja primila je samo laskave komplimente: ''Naša Barbie''

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i Ivo Krešić Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 6 Bojana Gregorić Vejzović - 7 +19 Bojana Gregorić Vejzović - 8 Galerija

Bojana Gregorić -Vejzović gostovala je na jednom svečanom događaju za koji je odabrala elegantnu kombinaciju.

Naša prekrasna glumica Bojana Gregorić-Vejzović svoje pratitelje razveselila je novom Instagram objavom. 

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović "Između dva doktora" Znate li tko je ova preslatka djevojčica? Često ju gledamo na malim ekranima, a sada je otkrila i tko su joj bitne figure s fotografije!

Naime, pozirala je ispred oslikanog zida na kojoj vitez drži mač.  S osmijehom na licu i u kratkoj ljubičastoj haljini na jedno rame s prorezom, pokazala je svoje manekenske duge i vitke noge.

"Ni kiša, nit mač nad glavom nisu mi pokvarili dan!", poručila je dobro raspoložena Bojana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

Plus size model Lucija Lugomer prva joj se javila u komentarima, a zatim napisala: "Predivna!".

Jedan od pratitelja našu glumicu usporedio je s najdražom igračkom za djevojčice i omiljenim likom iz crtića : "Hrvatska Barbie".

"Prelijepa", "Ljepoto", "Krasna", "Kakve noge", "Sva za svjetsku scenu", "Ova žena je meni vrh u svakom pogledu", samo su neki od komentara koje su joj uputili njezini vjerni obožavatelji.

Bojana svoju liniju uspješno održava od mladih dana, kada se profesionalno bavila baletom. Svojim plesnim pokretima impresionirala je javnost i u zadnjoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama", u kojoj joj je plesni partner bio Gordan Vogleš, a par je u showu daleko dogurao.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +0 Zlatan Ibrahimović Zanimljivosti Ibrahimović je ludo zaljubljen u 11 godina stariju manekenku i nakon više od dva desetljeća, a ona ni po čemu nije tipična žena nogometaša!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +28 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić opet zavodi fotkama s plaže, a Sergej Ćetković sve je nasmijao komentarom koji joj je uputio!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene