Donijele zajedničku odluku

Kćeri Ive Sanadera nekoć su punile medijske stupce, a evo što se s njima dogodilo nakon očeve propasti!

Petra i Bruna Sanader Petra i Bruna Sanader Marko Lukunić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petra i Bruna Sanader Petra i Bruna Sanader Petra i Bruna Sanader Bruna Sanader Bruna Sanader Bruna Sanader Bruna Sanader Petra i Bruna Sanader Petra i Bruna Sanader Petra i Bruna Sanader +19 Petra Sanader Galerija

Bruna i Petra Sanader bile su velika podrška svojem ocu Ivi tijekom njegova mandata, ali i suđenja, a danas obje žive izvan Hrvatske.

Bivši premijer Ivo Sanader tijekom mandata imao je veliku podršku svojih kćeri, Petre i Brune, koje su u to vrijeme punile medijske stupce.

Kćeri su stale uz oca i tijekom njegova suđenja za slučaj Fimi media, a sada su se pojavile njihove fotografije iz 2013. godine, dok su nasmiješene i dotjerane išle na Županijski sud u Zagrebu.

U to je vrijeme Petra, koja je glumica i scenaristica, već bila prekinula vezu s kolegom Andrejom Dojkićem, o čemu su mediji naveliko pisali. Par je neko vrijeme zajedno živio u New Yorku, a nakon što su prekinuli 2011. godine, glumac se morao pravdati da nije živio na račun Petrina oca.

Koliko je poznato, Petra i danas živi u New Yorku, a svoju privatnost vješto skriva od domaće javnosti i nema otvorene profile na društvenim mrežama.

O Bruninom životu zna se ipak malo više. Nakon što je završila Medicinski fakultet u Zagrebu, kao jedna od najuspješnijih studentica svoje generacije, karijeru u nastavila graditi u Njemačkoj, gdje živi sa suprugom Vedranom Vukadinovićem i njihovim sinom Rafaelom.

Vedran je inače sin bivšeg nogometaša Dragana Vukadinovića. Par se zaljubio još u srednjoj školi, a vjenčali su se u svibnju 2019. godine u katedrali sv. Stjepana na Hvaru. Vjenčanju nije nazočio njezin otac Ivo jer je već tada boravio u Remetincu, iako je tražio dopuštenje za izlazak, dok je majka Mirjana slavila s mladencima.

O razlozima napuštanja Hrvatske, Sanaderove kćeri nikada nisu govorile i može se samo nagađati da su nakon očeve propasti obje poželjele graditi živote daleko od očiju domaće javnosti.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Chriztel Renae Aceveda - 9 Chriztel Renae Aceveda - 8 Chriztel Renae Aceveda - 7 Chriztel Renae Aceveda - 6 +15 Chriztel Renae Aceveda - 5 Celebrity Zbog ove djevojčice u Supertalentu se opet plakalo, morate poslušati što je to bilo vrijedno zlatnog gumba: ''Da netko s toliko duše pjeva o Hrvatskoj...''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Grgurić - 9 Iva Grgurić - 10 Iva Grgurić - 7 Iva Grgurić - 6 +28 Iva Grgurić - 11 Celebrity Hrvatica koju Srbi obožavaju doživjela je veliki šok: ''Ostala sam bez cijele ušteđevine, jedna gospođa me izigrala i prevarila...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene