danas čuvaju svoju privatnost

Naš glumac i kći Ive Sanadera bili su it par domaće scene, a sada se pojavila njihova zaboravljena fotografija iz tog perioda

Andrej Dojkić Andrej Dojkić Neja Markicevic/Cropix 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Sanader i Andrej Dojkić Petra Sanader i Andrej Dojkić Petra Sanader i Andrej Dojkić Petra Sanader i Andrej Dojkić Andrej Dojkić, Petra Sanader (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Andrej Dojkić i Petra Sanader Andrej Dojkić Andrej Dojkić Andrej Dojkić Filip Sertic, Andrej Dojkic, Marko Petric, Denis Bosak, Karlo Mrksa, Vini Jurcic i Elizabeta Brodic (Foto: John Pavlish) +10 Denis Bosak, Andrej Dojkic, Matija Prskalo, Karlo Mrksa, Ksenija Pajic i Ljiljana Bogojevic (Foto: John Pavlish) Galerija

Ljubavna veza Andreja Dojkića i Petre Sanader došla je kraju 2011. godine, a sada se pojavila i jedna njihova zaboravljena fotografija.

Naš glumac Andrej Dojkić i kći bivšeg premijera Ive Sanadera, Petra Sanader, 2000-ih su godina bili it par domaće scene, sve do 2011. godine kada je njihovoj ljubavi došao kraj.

Pogledaj i ovo Petra i Bruna Sanader Donijele zajedničku odluku Kćeri Ive Sanadera nekoć su punile medijske stupce, a evo što se s njima dogodilo nakon očeve propasti!

Zajedno su posjećivali brojna događanja, a ovih se dana pojavila i njihova zaboravljena fotografija s koncerta Luke Nižetića u zagrebačkom kazalištu Komedija davne 2007. godine.

Par je neko vrijeme zajedno živio u New Yorku, a nakon što su prekinuli 2011. godine, on se morao pravdati da nije živio na račun njezina oca Ive. Andrej je nakon Petre ljubio kolegicu Ornelu Višticu, a zatim i Ivu Legati.

U listopadu 2021. godine oženio se Dubrovkinjom Ines Cvjetkić, s kojom je 2017. dobio kćer Nicole. Iako uspješno čuva svoju privatnost i dugo se nije ni znalo da je postao otac, Andrej je na Facebooku objavio jednu fotografiju sa svojeg vjenčanja, a nedavno se nakon dugo vremena pojavio u javnosti.

Povod za to bila je premijera njegova filma u kojem glumi "Šesti autobus" u Zagrebu, na koju je došao sam i u ležernom izdanju.

Andreja mnogi pamte i iz serije "Larin izbor", koja je svojevremeno rušila rekorde gledanosti te postala jedan od najpopularnijih uradaka hrvatske produkcije.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Katanić i Neven Ciganović - 2 Tina Katanić i Neven Ciganović - 1 Tina Katanić Tina Katanić - 4 +25 Tina Katanić - 3 Celebrity Tina Katanić pokazala svu raskoš bujnog dekoltea u rijetkom javnom izlasku, a pozirala je u zanimljivom i dragom joj društvu

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 +23 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Pogledajte haljinu zbog koje su sve oči bile uprte u jednu od najbogatijih Hrvatica, zbog manjka materijala ne bi je svatko nosio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene