Roditelji pucali od ponosa

Pogledajte kako je Danijela Martinović prije 16 godina slavila sa svojim najbližima, Grašo je tada iznenadio potezom!

Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 3 Tomislav Miletić/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović s roditeljima Ivankom i Ivanom i sestrom Izabelom Danijela Martinović s roditeljima Ivankom i Ivanom i sestrom Izabelom Danijela Martinović i Ivana Šundov Danijela Martinović i Zvonimir Šostar Danijela Martinović s roditeljima Ivankom i Ivanom Danijela Martinović - 8 Danijela Martinović i Veljko Marton Danijela Martinović i Zvonimir Šostar Danijela Martinović Danijela i Izabela Martinović +13 Danijela Martinović - 4 Galerija

Danijela Martinović 2006. godine predstavila je svoj parfem "La-la", a na svečanom lansiranju pojavila se cijela njezina obitelj, ali ne i tadašnji dečko Petar Grašo.

Danijela Martinović na domaćoj glazbenoj sceni prisutna je još od devedesetih, a tijekom karijere pokazala je da pjevanje nije jedino što joj ide od ruke.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 1 nije skrivala emocije Danijela Martinović rasplakala se zbog muškarca koji je ostavio važan trag u njezinom životu: ''On me naučio da smo svi ranjivi...''

Svestrana Danijela autorica je nekoliko knjiga, a 2006. godine lansirala je i parfem "La-la". Sada su ponovno isplivale fotografije sa svečane promocije njezina parfema, koja se održala u jednom hotelu u Zagrebu, a tada ju je došla podržati cijela njezina obitelj.

Danijela je za tu prigodu odabrala elegantnu ljubičastu haljinu bez naramenica, a dotjerali su se i njezini roditelji Ivanka i Ivan te sestra Izabela.

Na događanju su se pojavila i brojna poznata lica, poput Alke Vuice, Mije Begović, pa čak i nekih političara, no Danijelin tadašnji dečko, Petar Grašo, nije došao.

Fotografije s promocije pogledajte u galeriji. 

Podsjetimo, Danijela i Grašo bili su u vezi oko 25 godina, a prekid su objavili u svibnju 2021. Malo nakon toga doznalo se da je Petar u vezi s Hanom Huljić, s kojom je u veljači ove godine stao i pred oltar, a na ljeto su dočekali i svoje prvo dijete, kćerkicu Albu.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 3 +10 Ana Uršula Najev - 1 Celebrity Mlada zvijezda "Kumova" istaknula zanosne obline u pripijenoj haljinici: "Opasna Splićanka!"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić i Ljiljana Mikić Ljiljana Mikić i Mario Valentić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Ljiljana Mikić i Mario Valentić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Zdravlje na kvadrat: Mario Valentić - 5 +4 Zdravlje na kvadrat: Mario Valentić - 11 Celebrity Rijedak izlazak Marija Valentića s dugogodišnjom partnericom, svoju privatnost uspješno skrivaju od javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene